torsdag 28 januari 2010

Jag kommer igen, ha tålamod...


Idag är det torsdag och imorgon är det fredag.

Då brukar problemen börja på Passagen.

Så räkna med höjd aktivitetsnivå här i min nya blogg till helgen.

Den har inte varit särskilt hög den här veckan. Det betyder inte att jag har slutat blogga här. Det är bara att jag har haft extra mycket "riktigt" arbete just den här veckan.

Jag vacklar fortfarande mellan bloggen på Passagen och den här nya bloggen. Det kommer jag nog att göra ett tag. Båda känns lockande för mig idag. Fast om det börjar strula igen på Passagen imorgon när redaktionen tar helgledigt, då lär det inte locka särskilt mycket att vara där.

Då tar jag min weekendbag och drar hit till min nya blogg på BlogSpot. Eller säger man Blogger? Är det någon som kan förklara det för mig?

5 kommentarer:

 1. Privat bloggning ska vara trevligt och absolut inget tvång. Själv gör jag långa eller korta uppehåll i mitt eget bloggande, allt efter lust och tid.

  På starsidan står det Blogger, så jag tror att det också är rätt namn. https://www.blogger.com/start

  Domännamnet däremot för våra bloggar på Blogger är ju ”bloggspot.com”, så det är ju lättare att hitta våra bloggar för den oinvigde när vi helt enkelt säger ”blogspot”.

  Önskar dig en trevlig helg med eller utan bloggande här, där eller annorstädes.

  Ps. Dina trevliga och varma blogginlägg letar vi nog upp oavsett var du ”gömmer” dig.

  Vänligen/Carl

  SvaraRadera
 2. Hej Carl!

  Så roligt att du hittar tillbaka till min blogg här! Jag funderar över hur du har hittat den överhuvudtaget. Den är ju så ny. Om du vill, så får du gärna berätta det för mig.

  Tack för att du förtydligar det här med Blogger och blogspot för mig.

  Ett varmt tack för ditt Ps till mig. Trivsel och värme, det vill jag gärna sprida i min blogg. Så fint av dig att du berättar att du upplever den så också.

  Jag önskar dig också en trevlig helg och du är så klart lika välkommen att läsa min blogg "Maskroskvinnan" på Passagen.

  Jag är överens med dig om att blogga ska vara lustfyllt och inte förknippat med arbete.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej igen Carl!

  Grattis på namnsdagen, förresten!

  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Tack för dina vänliga ord och gratulationer på Carl-dagen. Jag inte bara delar namn med vår konung utan är också jämngammal med ”Tjabo” – en gammal gubbe alltså. :)

  Hur jag hittar dina bloggar? ”Den som söker skall finna” ;) Fast mer ärligt svar är nog att jag brukar läsa lite på Gerts Fotoblogg. Jag bor dessutom bara 200 meter från Gerts bostad. Det är jag som på ett lite klumpigt sätt gav dig några ledtrådar till Gerts bildgåtor. Själv har jag en liten enkel fotoblogg (Gewe Fotoblogg) som just nu ligger i ide ytterligare någon månad.

  Är du intresserad trevliga barnbilder kan jag rekommendera:
  http://biaweb.se/wp/

  Med vänliga hälsningar från Carl/Gewe

  SvaraRadera
 5. Hej Carl! Gammal har inte med ålder att göra, tycker jag. Så länge kropp och själ hänger med, så tror jag att man kan vara ung hela livet. Om man tar hand om sin hälsa. Och särskilt om man har barnasinnet i behåll.

  Aha, så det var du som gav mig så bra ledtrådar i Gerts Fotoblogg! Det minns jag. Och du är nästan granne med Gert! Så kul att få veta det.

  Jag minns din fotoblogg. Tack för tipset om barnbilder. Jag ska kika in där vid tillfälle.

  Ha en bra dag och ursäkta att mitt svar till dig dröjde lite.

  Anna-Karin

  SvaraRadera