lördag 16 januari 2010

VårlängtanJag känner verkligen att jag börjar längta efter våren nu. Tänk att kunna gå ut och sätta sig på trappan med en kopp kaffe. Njuta av värmen från den starka vårsolen.

Det bländande ljuset som får mig att ta på mig solhatten och att ta av mig jackan och halsduken.

Bara sitta där och lyssna på alla vårfåglar. Få nackspärr av vårvinden som alltid är för kall så där i början. Plocka med mig vårblommor in från trädgården och sätta i en vas på köksbordet.

Det längtar jag efter nu.

Jag har vårlängtan i mitt bröst.

10 kommentarer:

 1. Hej Anna-Karin,

  Vårlängtan brukar komma...men det är så härligt att längta!
  Och det är ljusare ute, och fåglarna kvittrar på morgonen när man skall iväg till jobbet.

  Våren finns där...

  Ha en underbar helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Leena!

  Visst är det härligt att längta! Det är som halva nöjet, tycker jag.

  Jag har precis hört talgoxen drilla utanför mitt fönster och sett en skata som har börjat bygga sitt bo. Så, precis som du skriver, våren finns där.

  Ha en underbar helg du också, Leena! Och så härligt det är att kunna se Lilla My här när jag skriver till dig. Jag har ju alltid gillat Lilla My. Och det var faktiskt just bilden på henne som gjorde att jag blev nyfiken på din blogg den allra första gången som jag gick in i den.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Anna-Karin

  Jag ser att du har fixat länkarna till slut..
  Såg att du hade problem med att lägga in senaste kommentarer..du gör precis likadant som med dina länkar..jag vet att det var problem med just den gadgeten men jag testade den och den ska fungera..

  alltså..lägg till en ny gadget och sen lägger du till latest comments eller vad det heter och spara..det ska fungerara om inte skriv ett mail till mig med inlogg så ska jag hjälpa dig eftersom jag inte själv har den sorten utan har lagt in en kod....
  Dessa bloggar fungerar hur bra som helst inga problem av större slag..finns alltid lite strul på Internet..men inte som på Passagen hua!
  xxx
  Kojiki

  SvaraRadera
 4. Hej Kojiki!

  Tack för ditt snabba svar!

  Jag har skickat mail till dig.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Log in var lite fel har svarat i email!

  Kojiki

  SvaraRadera
 6. Hej igen Kojiki!

  OK, jag ska kolla. Fast just nu kommer jag inte åt min email. Jag är kanske lite trött nu, efter alla länkar som jag lagt in. :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Ja härligt med våren..sitta ute med en kopp kaffe i solen.

  Carola, som blir anonym när hon ska skriva här, har inte loggat in :)

  SvaraRadera
 8. Hej Carola!

  Välkommen hit! Jag blir lika glad för varje själ som tar sig tid att spana in här i min nya blogg.

  Tänk det du, Carola, när vi sitter där med en kopp kaffe i solen. Det är fint att drömma om det nu. :) Just nu har det börjat snöa så smått utanför mitt fönster. Små, små flingor är det.

  Så bra att du skrev att det var du, Carola, som gjorde det här inlägget. Annars så hade jag suttit här och funderat över vem det var som hade skrivit det. :)

  Ha en bra dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Ja snart sitter vi i solen med kaffet. Jag har just gjort klart min tenta. Men det känns tomt att inte kunna logga in på passagen.
  Carola

  SvaraRadera
 10. Hej Carola!

  Grattis till att ha fixat tentan! Nu önskar jag att den gick bra för dig.

  För mig fungerar bloggen på Passagen idag, konstigt nog.

  Det är hur stressande som helst att blogga när det inte fungerar. Tillfälligt är ju en sak, men när det handlar om flera timmar eller dygn, nej, då är det inte alls kul.

  Så trist att du inte ens kan logga in. Märkligt är det. Jag såg att du skrivit till redaktionen. Hoppas att de kan fixa det snart.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera