lördag 6 februari 2010

Var är Passagen idag?


Idag gick det inte att få kontakt med Passagen för mig. Så bra att jag har mina bloggar här på Blogspot då. Jag har ändrat namnen på bloggarna i Blogspot. Det var inte så smart att ha samma namn på alla bloggarna. Jag fick goda råd av Kojiki och nu heter min första blogg på Blogspot "Maskroskvinnans Tankefrön". Min andra blogg här på Blogspot heter nu "Maskroskvinnans eviga sommar". På så sätt hoppas jag att det ska bli lättare att hitta till de olika bloggarna för dig som vill läsa.

Idag har jag bloggat i "Maskroskvinnans Tankefrön", här på Blogspot. Jag har lust att blogga i "Maskroskvinnans eviga sommar" också. Det har jag haft lust till hela veckan egentligen, men jag har inte fått tiden att räcka till.

Just "Maskroskvinnans eviga sommar", den bloggen känner jag väldigt starkt för. Min tanke är att i "Maskroskvinnans eviga sommar", ska det andas sommarstämning året runt. Det känns som att jag målar en tavla när jag skriver i den. Den allra vackraste sommartavla. En tavla med både färger, dofter, musik och ord. Det var en idé som bara kom till mig och jag följde den på impuls, utan att tänka efter. Tanken på den bloggen gör mig både varm och glad i hjärtat.

Det gör mina andra bloggar också. Snart är det precis ett år sedan jag började blogga på riktigt i mitt liv. Det har varit ett omtumlande år för mig. Jag tror inte att jag hade kunnat hitta en hobby som skulle passat mig bättre än just att blogga.

Jag bara älskar att blogga! Och snart ska jag köpa mig en ny laptop för pengarna jag fick när jag fyllde 50 år i våras. De skulle egentligen vara till en hund. Men sedan så öppnade det sig plötsligt möjligheter för mig att börja arbeta på riktigt. Och då får drömmen om en hund vänta. Det får bli en laptop i stället. En laptop som är bara min egen och som är den bästa laptop man kan tänka sig för att just blogga. Jag tar gärna emot tips på en bra laptop från er som läser det här.

6 kommentarer:

 1. Hej Anna-Karin!Hoppas du mår bra.Ville bara tala om att Passagen har kommit igång.TREVLIG LÖRDAG.
  Kram Wiola.

  SvaraRadera
 2. Hej Wiola!

  Tack för att du berättar! Det var helt omöjligt för mig att gå in på Passagen på morgonen.

  Nu har jag skrivit lite där också. :)

  Ha en trevlig lördag och tack för att du tog dig tid att berätta.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Vet inte om min kommentar på Passagen kommer någonsin fram...
  Skrev bara min längtan efter sol, värme, hängmatta...sommar!
  Men det känns så långt dit, nu när det är massor av snö, modd, drivor.

  Men jag kan alltid lägga mig i soffan med en bok och försvinna från vardagen *ler*

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Leena!

  Tack, jag fick din kommentar i min blogg på Passagen och här också! Så det krånglade att kommentera också då, förstår jag.

  Passagen, Passagen, den kommer och den går, det gör den. Och det gör jag också just nu. Jag vill inte släppa den bloggen helt än, känner jag. Jag kör på med mina tre olika bloggar allt efter hur mitt humör är. :)

  Visst känns det långt till sol, hängmatta och sommar nu med all snön därute. Vi har jättehöga drivor hos mig, så höga som vi inte haft på väldigt många år. Jag undrar hur lång tid det kommer att ta innan de smälter.

  Det är härligt med böcker. Då kan man förflytta sig vart man vill en stund av sitt liv. Jag har alltid använt mig av böcker för att försvinna från nuet och ibland också mig själv en stund. Få fly in i andra miljöer, tankar och kanske till och med en annan människa för en stund. Dela den människans liv. Böcker har varit livbojor för mig många gånger under mitt liv. Jag tror också att man lär sig så mycket om människan genom att läsa olika böcker. Så känner jag det i alla fall.

  Jag önskar att du har en riktigt, riktigt bra bok, Leena, där i din soffa!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Maskis!

  JAG TYCKER OM HUNDAR MEN EFTER ATT VI KÖPTE DEN VI KÖPTE TILL VÅR DOTTER OCH VI INSÅG VILKET JOBB OCH HUR MYCKET TID DET KRÄVS FÖR ATT TA HAND OM HUNDEN VÄL SÅ SÄGER JAG BARA: KÖP EN LAPTOP SÅ DU KAN FORTSÄTTA BLOGGA!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej Tigris!

  Så roligt att se dig här! Din lilja är så fin på bilden.

  Ja, det ska bli en Laptop i stället för en hund. Så att jag kan blogga precis hur mycket jag vill och precis när jag vill. Jag blir ju så glad av att blogga och får så mycket energi av det, känner jag. Och så har jag ju min katt. Det räcker att ta hand om henne. Kaninen har vi också. Men sedan jag började jobba, så är det ägaren själv, tonåringen, som får ta hand om kaninen.

  Varje människa ska söka efter det som ger glädje och energi för just honom/henne, tänker jag.

  Tack för att du unnar mig glädjen, Tigris. Du är en god människa, tycker jag.

  Ha en bra dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera