lördag 13 mars 2010

Filmtips: "Remember me" med Robert Pattinsson


Jag har precis ätit middag och hört tonåringen ösa ur sig lovord över filmen "Remember me" med Robert Pattinsson (bilden), i en av huvudrollerna. Efter att ha hört henne berätta om filmen, känner jag att jag också vill se "Remember me".

Det är, enligt tonåringen, en film med romantik, spänning, sorg, skratt, tänkvärda och vackra ord. Det låter som en film helt i min smak.

Den i huvudsak kvinnliga publiken igår hade tydligen lämnat salongen snyftande, förstod jag från det jag hörde vid middagsbordet.

Jag gillar att se film. Gärna i TV-soffan. Fast allra, allra helst på bio.

6 kommentarer:

 1. Det låter som en film i min smak.

  Kram från en annan romantiker:-)))

  SvaraRadera
 2. Hej Anne-Sofie!

  Tackar för kramen! :)))

  Vi är nog rätt så många romantiker här i världen, tack och lov. Så att man fortsätter att göra romantiska filmer till oss. :))

  Ha en bra dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Jag har just sett Farsan, en känslosam film... recension kommer nog i bloggen snart... Visst hade du oxå sett den?

  SvaraRadera
 4. Hej Linda!

  Så kul att du kikar in här!

  Ja, jag var på Farsan för kanske tre veckor sedan. Jag tyckte mycket om den filmen och skrev en liten recension om den i min blogg på Passagen. Det går säkert att leta efter den i sökfunktionen i min blogg där.

  Nu får jag kika i din blogg efter om du också skriver en recension om Farsan. Jag är så klart jättenyfiken på hur du uppfattade den.

  Så roligt att du berättade det för mig! Och att du kom ihåg att jag hade sett den.

  Vi hörs!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Godkväller!
  Jasså! Det är här du gömmer dig!! Varför duger inte Passagen nu då?? Nåja, det är ditt beslut. Gör som du vill!!
  Jag hittar dig ändå... *Fniss*
  huvudvärken hag gett sig men nacken gör fortfarande on när jag vänder på huvudet. Fast det ger sig nog det också varefter.
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 6. Hej Recurven!

  Och du hittade hit till mitt "gömställe"! Så roligt! :)

  Jag håller på att testa Blogspot på allvar nu. Tar mig tid att göra det. Jag ser för- och nackdelar på båda ställena. Så jag har inte bestämt mig till hundra procent än vad jag ska göra med mina olika bloggar.

  Jag har en annan lösning också som jag funderar över. Jag har betänketid. Jag kommer att berätta så småningom vad jag bestämmer mig för. Det får ta den tid det tar.

  Jag är så glad att du hittar mig hur det än blir, tack Recurven!

  Så skönt att din huvudvärk är bättre nu i alla fall. Jag har fortfarande nackspärr. Kan knappt röra alls på huvudet. Det gör väldigt ont när det blir så låst.

  Precis som du säger så ger det sig vartefter. Det är fint att tänka så när det gör så där ont. Att det blir bättre igen.

  Ha det bra, Recurven!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera