lördag 6 mars 2010

Mina favoriter i Melodifestivalen


I år har jag hela tre favoriter i Melodifestivalen. Jag har lagt in musikklippen i min blogg nu på morgonen. Salem Al Fakir, Darin och Andreas Johnson. Det kan bli en tuff kamp i år, tror jag. Flera fina bidrag.

Musik är glädje. Och bra för själen.

7 kommentarer:

 1. Min favorit var Pauline och hon är ju tyvärr inte med.

  Svårt detta tävla i musik för-tack och lov-så har vi alla olika smak och åsikter.

  Nattkram / Suss

  SvaraRadera
 2. Hej Suss!

  Visst är det svårt att tävla i musik. Egentligen så är det väl omöjligt. Ändå så gör man ju det, i massor av sammanhang.

  Det är allt tur att vi har olika smak, precis som du skriver. Alla kan hitta någon musik som man gillar. Det finns så mycket att leta bland. Musik är härligt, det berikar livet!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Skulle bara önska dig godnatt och berätta att jag skulle köpt frön för en månad sedan men glömmer hela tiden!
  :-(

  SvaraRadera
 4. Kikar förbi med en hälsning!
  Har tråkigt här hemma idag. Blev akut magsjuk igår kväll på arbetet och fick gå hem från jobbet. Något bättre idag, men inte helt ok :(

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Oj, jag glömde ju det viktigaste!
  Tack för din otroligt fina kommentar hos mig! Jag försöker plocka fram mina bra minnen och skrev hela mitt blogginlägg utan några tårar. De kom först när jag läste dina ord och blev berörd över det du skrev till mig!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej Tigris!

  Ja, man blir glömsk ibland. Det blir jag också. Jag är mer glömsk nu sedan jag ramlade och slog mig och fick mer smärta i ryggen. Det är smärtan som gör att jag blir mer glömsk.

  Fast det går väl att köpa frön fortfarande, tänker jag. Annars får du kanske satsa på sommarblommor i fröer, sådana som man inte behöver fördriva. Hoppas att du får många blommor i år, Tigris. Jag har långsamt börjat acceptera min nya lerträdgård. Jag har mossa på vissa ställen i alla fall. :))) Och skogslönnen är kvar. :)

  Tack för att du tänkte på mig och kikade in här. Det gjorde mig glad! Jag dyker upp här i denna bloggen när jag känner att jag har ett inlägg som jag tycker passar just här. Jag gör så med mina bloggar. I alla fall tills vidare.

  Ha det fint, Tigris!

  Kramar
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Hej Gunilla!

  Det var roligt att du kikade in här, tack! Det gör mig ledsen att läsa att du har blivit magsjuk. Jag tycker att jag både hör och läser om magsjuka lite varstans i Sverige nu, så det måste vara något som går. Om det nu är vinterkräksjukan eller något annat virus.

  Jag har sån tur, att jag råkar aldrig ut för magsjuka som vuxen. Jag har bara haft magsjuka kanske tre gånger i hela mitt liv, när jag var barn. När familjen legat sjuk i magsjuka, så har jag skött om dem och torkat rent efter dem. Men jag har aldrig själv blivit sjuk. Lite konstigt, men skönt att slippa det. :)

  Du skrev så vackert om när du födde Rickard, Gunilla. Jag beundrar dig verkligen, att du orkar. Det är så fint att du gör det. För ingenting som har hänt kan ta ifrån dig det vackra du upplevde när Rickard levde, eller hur? Det finns där, lika levande nu som då. Vi bär med oss det vackra inuti oss. Så länge vi inte har glömt så finns det. Så tänker jag, det har tröstat mig själv många gånger i mitt liv.

  Jag önskar att det var en läkande gråt du fick gråta. Att du kände lättnad efteråt.

  Kramar
  Anna-Karin

  SvaraRadera