tisdag 23 mars 2010

Nya panelgardiner och spaning på vårkläder


Jag hade strömlöst hemma idag på förmiddagen. Här var en elektriker och installerade en ny elcentral och det dröjde inte länge innan det var kallt i huset. Så jag smet iväg en stund till A6 köpcenter.

Där, på Åhléns, hittade jag nya, vita, mönstrade panelgardiner som jag ska hänga upp i vardagsrummet, bredvid de vita linnegardinerna. Mönstrade vitt i vitt med slingrande blommor. Vackert!

Jag gick runt och kikade lite på vårkläder också. Det gick bara inte att låta bli, fast jag redan har köpt mig tillräckligt med kläder för i vår. Jag har ju behövt göra det, eftersom jag gått ned två storlekar sedan jag slutade småäta godis. Men nu börjar det bli trångt i min klädgarderob.

Tyvärr. För oj, oj, oj så många snygga kläder det fanns i affärerna nu! Vackra, tunna tyger och underbara modeller på både klänningar, tunikor och blusar, tycker jag. Spets, volanger, brodyr, lite så där feminint och romantiskt som jag gillar. Det är roligt att bara titta och känna på alla de vackra vårkläderna, tycker jag. Jag måste inte köpa, som tur är.

4 kommentarer:

 1. Det är väl härligt att kika in i våren...alla butiker fyllda med läckerheter.

  Gardinerna ser ju jättefina ut...riktig vårkänsla.
  Jag önskar också hitta panelgardiner som passar mitt vardagsrum någon gång...kanske jag hittar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Leena!

  Den här bilden har jag hittat på nätet och jag kände som du att det var mycket vårkänsla i den.

  Mina egna gardiner här hemma blev så fina när jag hängde upp dem. Ljuset silas fint igenom dem. Det är bara grönskan där ute som fattas, så är det nästan lika vårlikt hos mig nu, som på bilden.

  Jag önskar att du hittar panelgardiner till ditt vardagsrum. Det finns många vackra mönster i butikerna just nu. Mycket i grönt, rosa och också syrenlila. Det är underbart vackert med syrenlila, tycker jag. Antingen i gardiner, lampskärmar eller helt enkelt bara ett blockljus. Så vilsamt att titta på just den färgen, tycker jag.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Nu får jag också lust att köpa vårgardiner och vårkläder ju..Men måste lägga pengar på skolavgift och på dotterns kläder o lite annat :) Dessutom har jag inte gått ner två klädstorlekar så jag ska inte belönas med att köpa vårkläder.
  kram från carola

  SvaraRadera
 4. Hej Carola!

  Hoppas att du kan unna dig något lite till dig själv. Det är du värd. En scarf i alla fall. :))) (Jag minns att du skrev om scarves när du fyllde 40, visst var det så?).

  Det blir bättre när du är 50, Carola. Jag lovar dig. Det blir mer pengar över till en själv och mer tid får man också för sig själv. I alla fall tycker jag att det är så för mig.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera