torsdag 18 mars 2010

Stackars ni läsare av min blogg...


Ja, jag säger det igen. Stackars ni läsare av min blogg. För jag är ju en maskros. Och det vet ni väl, hur de sprider sig. Ja, just det. Som ogräs. Dyker upp där man minst anar det.

Just nu så är jag igång och bloggar på Passagen till och från. Lite då och då. Och lite då och då så bloggar jag i min blogg här på Blogspot, Maskroskvinnans Tankefrön.

Sån är jag. Det är bara att acceptera. Jag gillar att vara sån som jag är. Jag gillar att hoppa mellan olika ställen känner jag. Så jag fortsätter med det, tänker jag. Jag sprider mig lite varstans. Som värsta ogräset.

Den som vill får leta efter mig, alltid har jag fått mina ord på pränt någonstans under dagen. Antingen här. Eller på Passagen. Eller på båda ställena på samma dag.

4 kommentarer:

 1. Jaså ,är du där o skriver nu också..nu hänger vi inte med :)carola

  SvaraRadera
 2. Hejsan Carola!

  Här gäller det att hänga med i svängarna. :)

  Jo, jag kör nog vidare som förut, tror jag. Jag bloggar både i den här bloggen och i den på Blogspot. Jag delar upp det, jag tror att det kommer att fungera alldeles utmärkt.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Maskroskvinnan!
  Ja vi vet hur maskroser kan ställa
  till i trädgården men så länge de
  inte växer upp mellan tangenterna
  så är det ingen fara.
  Jag önskar dej en trevlig Torsdag.
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Hej Agath!

  Oj, oj, oj, vad jag skrattar åt din finurliga kommentar. Tack! Jag riktigt känner hur det skulle vara om det började växa upp maskrosor mellan tangenterna, ha, ha.... vilken härlig tanke! :)

  Tack, Agath, för att du kikade in och skrev till mig. Det gjorde mig glad och fick mig att skratta.

  Ha en riktigt trevlig torsdag du också, Agath.

  Kramar
  Anna-Karin

  SvaraRadera