måndag 15 mars 2010

Superstressigt


Ja, då var det måndag morgon. Jag känner mig inte lika pigg som blomman på bilden ännu. Jag har sovit lite si så där i natt, jag vet inte varför. Det bara blir så ibland, det är väl mänskligt. Jag sover säkert som en stock nästa natt i stället.

Den här veckan har jag det "superstressigt". Starkt uttryck, "superstressigt". Allting är ju relativt, sägs det. Men för mig känns den här veckan så i alla fall. Jag har massor av människor som jag ska ringa till. Inte så mycket att skriva, utan mer att samla ihop material som jag sedan ska sammanställa. Många trådar som jag ska dra i för att saker ska börja hända. Jag ska ta tråd efter tråd. En tråd i taget.

I slutet av veckan ska jag på en boendemässa, Grönt boende på Elmia i Jönköping, för att göra ett reportage. Det känner jag mig lite nervös för, det var så länge sedan jag gjorde mässreportage. Det är tröttande att gå på mässor med alla intryck. Fast spännande och lärorikt på samma gång.

Jag tänker köra med min vanliga taktik för att klara den här veckan:

Fokusera på det jag gör.
Släppa taget om det jag gjort klart.
Känna tillit. Det fixar sig.
Vara öppen och nyfiken, så löser det sig.

Full fart idag, med andra ord.
Och pauser, förstås.

4 kommentarer:

 1. Jag fortsätter att läsa dina inlägg. Du är en bra skribent, Karin!
  Ha det gott och ... tro på dig själv ... du kan allt du vill!
  // Ami

  SvaraRadera
 2. Hej Ami!

  Tack för att du läser och berättar att du gör det! Det gör mig verkligen glad. Tack också för dina positiva ord till mig om hur jag skriver, det peppar mig i mitt skrivande.

  Allt gott till dig!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ja, Anna-Karin, nu är det särskilt viktigt att du planerar in dina pauser, så att inte de blir bortglömda. Och du, en tråd i taget!
  Jag har ju egen erfarenhet av hur vi "vidbrända" fungerar :)


  Jag har frågat dottern nu ang. bloggräknaren.
  Hon googlade bara på blogcounter. Det finns gratis bloggräknare.
  Tyvärr minns hon inte vilken hon använde sig av.

  Lycka till med allt arbete under veckan.

  Jag tänker på dig!

  Kram
  Jag gillar nya utseendet på din blogg, känns ljust och luftigt.

  SvaraRadera
 4. Hej Yogaquinna!

  Du vet vad du talar om, oss "vidbrända" emellan. Jag blir glad att du skriver "vidbrända", för jag gillar det ordet mycket bättre än "utbrända". Det som är "vidbränt", det kan man ju skära bort liksom. Och så är det helt OK sedan. Ungefär så. :)

  Tack så jättemycket för ditt tips om hur jag ska fixa en bloggräknare. Verkligen tack! Hälsa din dotter från mig och tacka. Så fint när man kan hjälpa varandra som bloggare. Ge vidare kunskap t ex.

  Jag blev också glad över att höra att du gillar hur min blogg ser ut just nu. Jag har provat lika olika mallar här i Blogspot. Jag känner precis som du inför just den här mallen, att den är ljus och luftig. Jag vill att här ska kännas rymd, rymd för fria tankar. Lätthet. Dessutom tycker jag själv att denna mallen är mycket läsvänlig, och det tycker jag är viktigt.

  Varmt tack för att du tänker på mig. Jag önskar dig det bästa den här veckan också.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera