fredag 28 maj 2010

Följ min blogg!


Det är fiffigt här på Blogspot att man så enkelt kan bli följare till en blogg, tycker jag. Det är bara att klicka antingen till höger i min blogg eller längst upp i huvudet på "Följa", så kan du enkelt följa varje gång jag gör ett nytt inlägg.

Jag och också andra bloggare, kan på samma enkla sätt hitta till din blogg när du blir följare till min blogg. Det är bara att klicka på de olika "följarna" i en blogg, så hittar man t ex idéer, nya inspirerande tankar, fantastiska bilder och ibland till och med nya vänner.

Du är varmt välkommen att bli följare till min blogg! Bara ett litet klick, så är du det, följare till min blogg! Och du gör mig dessutom väldigt glad med ditt klick!

Plötsligt kom jag att tänka på kungen och Silvia, när jag skrev klick. Det är ju passande, så här i kungabröllopstider. Ni minns väl de berömda orden:

"Det sa bara "klick". :)

Bättre kan väl inte kärlek sägas!

4 kommentarer:

 1. Ja, det här med blogspot kanske är bra, jag har aldrig tänkt på det. Vet att nån följer oss via det men har inte funderat på att lyfta fram det på min blogg. Såklart jag kan följa dig via det ivf, jag lär väl mig då hur det fungerar ;-)
  Det sa defenitivt bara klick mellan mig och Magnus. När vi såg varandra först gången så visste vi båda två i det ögonblicket att nånting livsavgörande just hände. Sen var vi båda upptagna på varsitt håll så det tog två år innan vi fick varandra på riktigt men det var faktiskt precis som man läst om i böcker och sett på film fast man inte trodde det hände i verkligheten. Fösta kyssen,wow, jag hörde faktiskt klockorna och jag tror minsann att min ena fot åkte upp a´la filmscen, skämt å sido, marken öppnade sig i varje fall och jag fullkomligt slukades av denna kyss, var yr i flera sekunder efteråt. När det är rätt så vet man, det är bara så!
  Ha en underbar fredag! Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hej Maskroskvinnan!
  Det blev ingen promenad idag,utan vi har varit ute och flängt.
  Ja man behöver ha jacka på sig om man går ut.För det var kallt
  ute när jag skulle se vad sambon hade köpt.Regnar av och till
  har det gjort häromkring.
  Haha jag blandade visst ihop ditt och Susannes inlägg en smula*fnittrar lite*
  Ja det är gott med Prinsesstårta därför har jag köpt 2 prinsessbakelser.
  Kramar.

  SvaraRadera
 3. Hej Malin!

  Ja, när det är rätt, när det säger "klick", då bara vet man! Så är det! :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Hej Agath!

  Ja, sommarvärmen dröjer nu verkar det som. Men den kommer väl rätt som det är.

  Prinsessbakelser, mums! Lika gott som prinsesstårta, tycker jag.

  Ha en härlig dag!

  Kramar
  Anna-Karin

  SvaraRadera