måndag 3 maj 2010

Försommar!


Björkarna är ljusgröna, maskrosorna blommar och gräset är gräsgrönt. Det är frost på marken men strunt samma. Det är försommar! Jag ser hur skogslönnens knoppar växer från morgonen till kvällen. Jag har vårstädat lite i trädgården och lagt på duken på trädgårdsbordet. Solen lyser därute som att det var för första gången någonsin.

Och jag är fnissig idag också. Kan det vara våren? Jag har ingen aning.

Kanske att jag har sovit så gott? Jag har ingen aning.

Strunt samma. Jag är så lycklig att jag kan fnissa och att jag kan skratta! Att det är en sådan tid i livet just nu!

7 kommentarer:

 1. Ja det är en härlig tid nu när det börjar grönska. Då saknar jag mitt hus som jag sålde för ett par år sedan, hade en underbar liten trädgård. Mycket rosor o lavendel, men ibland blir inte livet som man vill och då får man göra det bästa av det man har.Ha nu en härlig dag o fnissa vidare, ett skratt förlänger livet.......

  SvaraRadera
 2. Hej Penselkvinnan!

  Åh, det låter underbart! En trädgård med mycket rosor och lavendel, det är en sådan trädgård som är min drömträdgård! Undra på om du saknar den, det kan jag förstå, känner jag.

  Sen är det ju som du skriver, ibland blir inte livet som man vill och då får man göra det bästa av det. Skaffa sig ett bra liv, trots allt. Det är viktigt.

  Och man kan ha rosor och lavendel på olika sätt också utan trädgård, om man vill, tänker jag.

  Ja, jag fnissar vidare idag, än så länge i alla fall! :)

  Ha en bra dag, Penselkvinnan!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag halkade in på din blogg via bloggtoppen. Blev lite nyfiken och läste runt hos dig. Vilken fin och intressan blogg du har, jag kommer tillbaka om jag får.
  Trevlig vår till dig.
  Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Hittade hit via en annan blogg. Visst är det härligt med fnitter, med skratt och glädje och efter den här långa vinterna kan vi behöva det!
  Jag håller med dig om bloggandet oxå, sen jag började i dec har jag blivit mer och mer fast, har alltid älskat att skriva,drömde tidigt om att bli författare*rodnar*men av dom drömmarna blev det inget av,inte än vill säga. Men med bloggen får man utlopp för sin skrivarlust och jag försöker bjuda på mig själv, vara ärlig och spontan. Antingen så gillar man det eller inte eller hur? Titta gärna in och lämna en kommentar, är så roligt med nya bloggvänner, till slut blir dom riktigt goda vänner, det är underbart!
  Till dig kommer jag garanterat tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Nu har lagt till mig som följare till din Blogg!!!
  ha det gott!!

  SvaraRadera
 6. Hej Agnetha!

  Tack för det du skriver till mig om min blogg och för att du vill vara följare till den. Det gör mig glad!

  Jag önskar dig också en härlig vår!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Hej Malin!

  Välkommen hit till min blogg! Jag ska strax kika in hos dig och bli följare av din blogg.

  Jag har också haft författardrömmar, ända sedan jag var liten. I bloggandet får jag utlopp för min skrivklåda. Det är härligt och jag blir så glad av det!

  Jag känner som du, jag gillar att bjuda på mig själv och att skriva ärligt och spontant. Jag tycker mycket om att berätta, det har jag alltid gjort.

  Det här med bloggvänner är riktigt roligt. Lite som att ha brevvänner, fast så mycket enklare och snabbare att få kontakt med varandra.

  Du är välkommen hit till min blogg när helst du har lust. Bli gärna följare av min blogg, det finns en knapp uppe i högerspalten att klicka på, så blir du det på ett enkelt sätt.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera