onsdag 4 augusti 2010

Bli vän med mig på Facebook!

En gång i tiden trodde jag att Facebook, eller "Fejjan", det var något som tonåringar höll på med. Men så är det ju inte. Det var ännu en fördom jag hade som jag spräckte genom att ge mig in i den världen.

Jag är olika aktiv på Facebook, jag är relativt ny där. Ibland har jag hur kul som helst när jag är på Facebook, ibland händer där inget särskilt.

Det är ett bra sätt att kommunicera med folk tycker jag. Helt okända människor har kunnat ge mig nya perspektiv på livet med det de delat med sig av på Facebook. Jag tycker att det är generöst att dela med sig av sina liv och sina erfarenheter till andra människor. Man kan göra det på så många olika sätt. Att skriva till varandra är ett sätt av många, ett sätt som passar mig.

Vill du bli vän med mig på Facebook, så är du varmt välkommen.

Länk: Maskroskvinnan - Facebook

5 kommentarer:

 1. Tror du har lite fel på länken till Facebook?
  Så här kanske fungerar bättre?

  http://www.facebook.com/profile.php?id=1045114171&ref=search

  Carl

  SvaraRadera
 2. Hej Carl!

  Tack för att du berättar. Jag ska kolla upp det.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Komplettering till mitt föregående inlägg. Din länk till Facebook fungerar nog bra för dig själv eftersom du då kommer till din egen sida på Facebook. Vi andra som klickar på din länk kommer till våra egna sidor och det var väl inte meningen? Ändrar du länkens innehåll till följande adress blir allt som nog tänkt:

  http://www.facebook.com/profile.php?id=1045114171&ref=search

  Vänligen/Carl

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du! Nu fungerar det alldeles utmärkt med länken. Då drar jag mig tillbaka och slutar att bombardera din kommentarfunktion. Önskar dig en fortsatt trevlig sommar och hoppas du får många skrivuppdrag till hösten!
  Vänligen/Carl

  SvaraRadera
 5. Hej Carl!

  Stort tack för din hjälp! Det här är ännu ett av alla de fantastiska bevis jag mött i bloggvärlden på hur hjälpsamma de allra flesta människor är.

  Jag önskar dig också en fortsatt fin sommar!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera