lördag 1 oktober 2011

Testar att lägga in film


Min äldsta dotter filmade och jag pratade. Nu vet jag hur jag ska göra för att få in egna filmklipp här i min blogg. Det är roligt att lära sig nya saker, tycker jag.

12 kommentarer:

 1. Åh, Anna-Karin, vad duktig du är!
  Du är den tredje av alla de bloggare som jag följer som mitt i allt stiger fram och pratar på video som den naturligaste sak i världen. Jag känner mig så feg inför kameran så jag vet inte om och hur jag skulle fixa det. Måste ta mig en funderare...jag behöver ju inte våga men det skulle vara kul att utmana sig själv. Det är av sådant man utvecklas och växer.
  Duktig du!
  Hjärtekram från Pia

  SvaraRadera
 2. NEJ nu missade jag ju din film..
  Kram från Carola

  SvaraRadera
 3. Carola, det tar lite tid innan biografmaskinisten får satt i rullen.
  Vänta får du se Vätternstrandens egen Pippi Långstrump.
  Det var överraskande roligt att höra din pigga stämma Anna-Karin:)
  Jag fick spettsa öronen extra. Tjolahopp tjola hej, tjola Kalle.
  (Skriver jag för ofta, försummar och tröttar dig?)

  SvaraRadera
 4. Så jättekul att få höra din röst
  Stämmer så bra in på dej
  (Klart att den gör det-är ju din-men ändå :))

  Varm höstSOL-kram från Louise

  SvaraRadera
 5. Vad härligt! Nu har jag en röst på ansiktet och orden!

  Du Rockar Fett!

  SvaraRadera
 6. Kul att få höra din röst!
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Pia: Det är ingen konst att vara modig när man inte är rädd. Jag känner mig inte alls rädd inför kameran, jag är "bara" mig själv. Men jag har andra saker i mitt liv som jag fortfarande är rädd för, jag tar tag i dem en efter en. Kanske kommer jag att lägga in fler videoklipp med mig själv, det gav mersmak, faktiskt. :)

  OM du utmanar dig själv och lägger in ett videoklipp med dig i din blogg får du gärna berätta det för mig. Jag tror att man kommer ännu lite närmre varandra som bloggare när man också hör personens röst som här i klippet. :)

  Hjärtekram!

  SvaraRadera
 8. Carola: Hoppas att du kunde se filmen lite senare. :) Fast du vet ju redan hur jag låter, IRL. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Kalle: Vätterstrandens egen Pippi Långstrump, tack, Kalle, för den fina titeln. :) Roligt att du gillade att se och lyssna på klippet. Jag hade roligt när jag blev filmad. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Louise: Tack, Louise, det var roligt att lägga in klippet med mig själv här i min blogg. Jag kanske lägger in fler klipp, för det här gav mersmak. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Cecilia: Tack! :)

  Jag vet en person som läste mycket som jag skrivit och som också kände mig IRL och som sa till mig: "Du skriver så att jag kan höra din röst när jag läser dina ord". Det var ord som värmde mig och som jag bär med mig. Jag är "bara" mig själv, sådan som jag är, här i klippet. Kanske dyker det upp fler klipp med mig i min blogg, för det här var roligt, det gav mer-smak. :)

  Ha en härlig rock-dag! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 12. Gunilla: Tack! :)

  Ja, det var på tiden att du fick höra min röst, eller hur? Så länge som vi känt varandra genom cyberrymden. Jag har hört din röst, den gången du ställde frågor till Marcus Birro i Karlavagnen, om jag nu minns rätt. :)

  Kram!

  SvaraRadera