onsdag 18 juli 2012

Mimmi på återbesök för Legg Perthés sjukdom


Idag var det dags för återbesöket hos veterinären på Djursjukhuset. Tanken var att Mimmi skulle röntgas. Förra gången, dagen före midsommar, fick jag veta att veterinären bedömde att det skulle behövas en operation för att Mimmi skulle bli bra.

Jag kände mig nervös inför besöket och vilket besked jag skulle få. Om det skulle bli operation eller inte. Men, så fantastiskt livet kan vara! Veterinären bedömde idag att Mimmi har blivit så mycket bättre att hon kanske kommer att slippa få höften opererad. Mimmi hade så mycket mindre smärta idag än förra gången, nästan ingen alls. Hon haltade inte alls längre.

Mimmis tand som kommer snett i överkäken ska man i alla fall ta bort, redan imorgon.

I övrigt ska Mimmi fortsätta med sin anti-inflammatoriska medicin. Hon ska ta högst 10 minuters promenader. Ta det lite lugnt.

Efter 4-6 veckor ska Mimmi på återbesök hos veterinären igen.

Nu känner jag mig tacksam och lycklig.

Mimmi kanske slipper operationen, som det ser ut nu.

Otroligt, underbart!

Mirakel!

4 kommentarer:

 1. Hej Maskis!

  Vilken tur din lilla vovve hade! Skönt att slippa operationer.
  Kul att du tittar in då och då och jag vill passa på att önska dig en skön fortsättning på denna "blöta" sommar.. *hihihi*
  På fredag bär det av till Borlänge och där ska jag vara till på söndag. Ska tävla SM i tavelskytte. Vi är 6 långbågetjejer i år. Har en starkare båge so mjag har lite förhoppning på att det ska gå lite bättre med. Men man vet aldrig hur det kommer att gå, mycket spelar in. Det ska visst komma regn och det gillar jag inte precis. Allt blir så halt att hålla i. Mitt lilla mål för mig själv är att förhoppningsvis slå ett nytt distriktsrekord, har varit runt det hela sommaren.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma till dig, Recurven, kul att du kikade in här i min blogg.

   Regnet den här sommaren ställer till det på många olika sätt.

   Lycka till med ditt bågskytte och ha det bra!

   Kram!

   Radera
 2. Svar
  1. Min lilla älskade vovve. <3

   Kram!

   Radera