torsdag 6 september 2012

Artikel hos Sourze

Sourze, en av världens första så kallade "citizen journalism"-tidningar på webben, har idag publicerat min artikel "Avtalsförsäkringen och utförsäkringen".

Kika gärna in via länken och betygsätt eller kommentera det jag skrivit.

Ju fler som läser, kommenterar och betygsätter, desto fler blir medvetna om hur det är att vara sjukskriven eller att bli utförsäkrad i Sverige idag.

Det är i alla fall min förhoppning och den främsta anledningen till att jag sprider mina ord.


4 kommentarer:

 1. Dunderbra Anna-Karin! Har läst och röstat!! ^^/ Välkommen in i gänget :D

  SvaraRadera
 2. Bra gjort, jag tycker du är en bra representant för människor som hamnat i den här situationen. Era röster skall spridas och höras högt! Kram Cathrin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Cathrin, för orden till mig.

   Jag skriver för att överleva min situation. Om inte jag kunde få ur mig mina frågor och känslor någonstans, skulle jag gå under, tror jag.

   Jag önskar att alla de människor som utförsäkras var starka nog att göra sina röster hörda. Men det handlar ju om människor som kanske inte kan eller framförallt inte orkar därför att de är så svaga och sjuka, antingen fysiskt eller psykiskt. Och det gör mig så ilsk att jag smattrar ur mig det jag känner på tangentbordet. Att slå på människor som redan ligger är något som vi alla kommer att förlora på som samhälle, tyvärr.

   Varm kram och allt gott till dig, för att du visar medkänsla och empati. Det kan vi inte få för mycket av i Sverige idag. <3

   Radera