fredag 25 januari 2013

#Blogg 100 - Utmaningen

Idag har jag antagit utmaningen #Blogg 100.

Det innebär att jag kommer att publicera minst ett blogginlägg varje dag i hundra dagar.

Kort eller långt blogginlägg spelar ingen roll.

Syftet är att hitta tillbaka till bloggvärlden igen i allt annat brus som är i cyberrymden. Något som jag redan förut känt en allt starkare längtan efter.

Bloggvärlden är för mig en lugn värld jämfört med många av de andra världarna i cyberrymden. En värld som jag verkligen älskar från mitt hjärta. Annars skulle jag ju inte blogga så som jag gör. Jag ÄR en bloggare, en skrivande människa. Att dessutom kunna kommunicera med andra bloggare och läsa det de skriver förgyller mitt liv på många sätt.

Nu är det ju så att jag (nästan) bloggar minst ett inlägg varje dag redan.
Så den här utmaningen ska väl gå som en dans, tänker jag.

Eller hur?
 
 

6 kommentarer:

 1. Den utmaningen fixar du lätt. En baggis för dig. För mig känns det heller inte som en stor utmaning. Fast jag tänkte ha lite sportlov. Det kan jag vara värd även om jag växt ifrån skolåldern för ett tag sedan. Tänkte lägga in kortare saker som går fort.
  Ha en mysig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Bosse, för att du tror jag klarar den här utmaningen. Det tror jag också. Det finns inget sagt om hur långt inlägget behöver vara. Och ett inlägg med ett musikklipp t ex från YouTube fungerar lika bra som ett skrivet inlägg.

   Ha ett härligt sportlov, Bosse! (Är det redan dags för sportlov? Oj, vad tiden går ...)

   Radera
 2. Bloggvärlden är något av en frizon och den gillar jag oxå! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att det finns en bloggvärld, tycker jag. Där är alltid någon hemma och alltid hittar man något att fundera över eller att njuta av.

   Kram

   Radera
 3. Inte behöver du någon sådan tvångs-sele som redan har det
  så bra förspänt. Snart kan du ju fira 5-års jubileum här på
  Passagen Glöm inte det! Vila gärna om du känner så. Kram Kalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns inte alls som någon tvångssele för mig, Kalle, att vara med i #Blogg 100, det känns bara roligt. Kanske får jag nya bloggvänner på kuppen också, vem vet? ;)

   4-årsjubileum tror jag att det är som jag snart kan fira som bloggare. Fast jag kanske har räknat fel, jag får kolla upp det. Jag började ju blogga på Passagen och hamnade sedan här på Blogspot.

   Kram

   Radera