onsdag 12 juni 2013

Ny bok: "Min vän Smärtan"En av de vänner som jag lärt känna genom cyberrymden heter Gunnel Saric. Hon och jag möttes genom Facebook och så småningom IRL i Stockholm.

Helt nyligen har hon gett ut sin allra första bok på Ariton Förlag. Boken heter "Min vän Smärtan" och ställer frågan om den långvariga smärtan kan ha en mening.

I Sverige växer antalet människor med långvarig smärta. Jag är själv en av dem som lever med långvarig smärta. En del av min smärta har kopplingar till panikångesten. Sedan finns där också andra anledningar, som att jag har problem med en kota i min nacke som låser sig.

Att bli vän med sin smärta är inte enkelt. Fast om man lyckas att bli det har man vunnit tillbaka ett liv igen som människa, tycker jag. Jag har fått jobba mycket med mig själv för att bli vän med just min smärta.

Jobbat med sin smärta har också Gunnel Saric gjort. Hon har samlat på sig massor av kunskap kring smärta som hon nu delar med sig av i sin nya vackra bok.

Jag önskar henne varmt lycka till med boken och att många människor ska få tröst och hjälp att leva med smärta och kanske till och med en dag uppleva att de är smärtfria ibland.

Gunnel Saric är Dipl. taktipro taktilmassör samt Dipl. hälsocoach med verktyg som NLP, mental kinesiologi, reiki, koppning - och intuition. Hon har också läst beteendevetenskap på Stockholms universitet. 

Boken "Min vän Smärtan" finns att köpa hos Bokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar