onsdag 23 oktober 2013

Äldsta dottern har fått lägenhet

Idag firar jag att äldsta dottern fått hyreskontrakt och lägenhet. Här går det undan ... På två veckor har hon fått både heltidsjobb och lägenhet. 

Jag känner mig så glad för det! 

Så skulle alla unga människor ha det, tycker jag.

4 kommentarer:

 1. Jag förstår att hon inte bor i storstad. Jag bor i Göteborg och här är bostadsmarknaden absurd. Hyresrätt finns bara inte och insatsen för en etta ligger runt miljonen upp till 1,5 miljoner. Det talas mycket om rättvisa i samhället men det talas sällan om ekonomi i termer av att lönen är ungefär lika stor/liten i hela landet men kostnaderna skiljer sig otroligt för bostad....om man nu får någon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer, min dotter har fått jobb och hyreslägenhet i en småstad. Mest av det skälet att just det jobbet med en viss inriktning som hon önskade sig råkade finnas i en småstad.

   Det finns fördelar med små städer även om många unga människor vill bo i storstadsregionerna.

   Det är ett problem som verkligen behöver lösas, bostadsproblematiken inte minst för unga i storstadsområdena.

   Själv så drömde jag om att bo i Göteborg när jag var i 20-årsåldern. Fast det blev Jönköping. Hur som helst så är det nära att förflytta sig till de större städerna härifrån. :)

   Kram

   Radera
 2. Svar
  1. Tack, Moi, ja, det känns verkligen härligt att det har löst sig så bra för äldsta dottern. Nu är båda min döttrar självförsörjande och utflugna ur boet. :)

   Kram

   Radera