tisdag 15 april 2014

Mini-blogging i påsktider


Om inte jag kommer på något alldeles särskilt att blogga om, så blir det mini-blogging för min del under påskveckan. Det finns så mycket annat just nu som jag lägger mitt fokus på. Som att följa lövsprickningen i naturen.

Idag ska jag skaffa världens bästa påskpynt enligt mig: mini-påskliljor i kruka.

Att påskpynta med gula blommor är enkelt jämfört med att ta fram stora lådan från förr med alla påskharar, kycklingar, höns och påskkärringar. Den lådan tar jag bara fram något ur numera om jag känner att jag har lust och kraft att göra det.

Jag pyntar mycket mindre än förr vid påsk.

Ger istället mig själv mer tid att andas.
#Blogg100 - Dag 47

4 kommentarer:

 1. Så vacker påskbild! Detta får mig att tänka på vykort sen förr till påsk och pingst. Minipåsklijor har jag också köpt. Attans vad det växer och knakar hos er. Mimmi ska klippas och bli vårfin läser jag. Ja låt och njuta av ljuset och naturen *bra sagt*. Tänker varje dag att njut medan du kan för en dag så kanske du inte når ut till allt detta vackra som du gillar så/ kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att jag satt och skrev påskkort "förr i tiden", hur hann jag? Fast å andra sidan så bloggade jag ju inte då. ;) :)

   Ja, här händer det grejer nu, många roliga saker den här veckan för mig, så jag njuter. Och så allt som händer därute i naturen. Inte vill jag missa det.

   Så sant, njuta varje dag för ingen vet hur länge man får njuta av det på det sättet man kan göra just nu.

   Tack för att du kikade in här, Spanaren! Glad Påsk! :)

   Kram

   Radera
 2. Jag pyntar inte heller lika mycket som förr. Man får njuta av påsken istället för det har lovats fint väder. Solen skiner här så jag antar att det gör så hos dig också.

  Det är bättre som du säger att andas ut och njuta

  Ha en härlig tisdag och Påsk

  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint väder ska det tydligen bli i påsk. Solen kommer och går just nu, tycker jag. :)

   Viktigt att unna sig att bara vara ibland som människa.

   Härlig Påsk önskar jag dig, Malin! :)

   Kram

   Radera