onsdag 4 juni 2014

Naturen och djuren


Jag har träningsvärk i hela kroppen idag. Från hälarna ända upp till hårrötterna.

Var ute på långpromenad med Mimmi igår eftermiddag. Mötte inte en människa under vår promenad fast såg underbara sommarblommor. Bland annat de vackra lupinerna på bilden.

Det känns som att naturen redan firar midsommar nu. Svalkan, molnen och det stilla regnet kändes rogivande efter soliga och varma dagar.Mimmi har så mycket att hålla koll på när vi är ute och promenerar. Fåglar. Hon luktar på blommorna eller om det nu kanske är någon annan doft hon känner där i blomman. En liten snigel som kryper över vägen märker hon bums och vill dit och nosa.

Hon är så nyfiken på allt omkring sig, precis som en liten unge. Efter promenaden slängde hon sig rakt över sin hundbädd och sov länge. Varm och avslappnad.

Det är stort att kunna ha en liten hund i sin närhet. Mimmi ger mig så mycket kärlek, närvaro, gos och bus.

Min katt är jag också så tacksam för. Igår ville hon bli borstad. Hon hoppar upp till mig, sätter sig nära mig, jamar och tittar mig rakt in i mina ögon. Om inte jag lägger från mig tidningen eller vad jag nu kan ha i händerna så nafsar hon lite i min tröja för att få mig att hämta borsten och kammen och borsta henne.
Naturen och djuren. Så viktiga för mig som människa.#Blogg100 - Dag 97 


2 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut och vilken fin hund och katt du har. Gillar även namnet Mimmi. Härlig läsning som fick mig att slappna av.

  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Malin! :) Ja, det är goa små djur jag har här hemma. :)

   Glad att mina ord hjälpte dig att slappna av.

   Stor kram till dig!

   Radera