fredag 28 november 2014

"Omfamna livet" tryckt och färdig i min hand


Idag kom det ett extra spännande paket i brevlådan hemma hos mig. Mitt hjärta bultade hårt när jag upptäckte det. Det var från tryckeriet. Med ivriga, darrande händer öppnade jag det.

De allra första exemplaren av min första egna bok "Omfamna livet" låg i paketet. Direkt jag fick se böckerna kände jag mig som förälskad i min egen bok. Kan man bli förälskad i sin egen bok? Så glad över den att man känner sig som nyförälskad? Tydligen kan jag det.

Så glad och stolt jag känner mig över "Omfamna livet"! Jag som inte kunde skriva mitt eget namn vid den här tiden för 14 år sedan, har lyckats sätta samman en egen bok. Att skriva den har hjälpt mig att läka samman ännu mer efter min utmattning. Skrivande är läkande för själen.

En dröm som jag drömt så länge jag kan minnas; att skriva en egen bok, är här och nu verklighet. Jag önskar och tror att detta är min första bok och att jag kommer att skriva flera.

Nu börjar en ny resa i mitt liv.

Som jag längtat!

Jag önskar att det jag skrivit ska ge något till någon annan människa.

Från en människa.

Till en annan.6 kommentarer:

 1. Anna-Karin Mattsson Författare. Jönköping 2014
  Äntligen igen, din älsklingsbok är framme efter så många
  långa väntans tider på BB (Bok-Bindarn)
  Det blir din egen Årets Julklapp, ja den allra bästa förmodligen.
  ((Kram )) och Grattis från medglad Kalle i Tallebacken;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Kalle. Äntligen! :) Som jag väntat på denna dagen. Och som jag jobbat för att förverkliga min dröm. Det blev inte den boken jag tänkte från början. Fast någonstans ska man börja. Jag känner mig mer än nöjd med min allra första egna bok och drömmer om att skriva och ge ut fler egna böcker.

   Tack för att du gläds med mig, Kalle!

   Stor kram

   Radera
 2. Agneta utanför Piteå undrar.....
  När och hur jag kan köpa boken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agneta, så glad jag blir att du skriver till mig här.

   Boken går att köpa från och med idag. Du kan välja att skriva ett mail till mig, anna.karinmattsson@hotmail.com. Eller att köpa den genom någon av de här bokhandlarna på nätet: Solentro, Adlibris, Bokus, CDON. Länkar och mer fakta finns i dagens blogginlägg från mig.

   En riktigt fridfull första advent önskar jag dig!

   Stor kram
   Anna-Karin

   Radera
 3. Stort grattis en gång till! Kram

  SvaraRadera