onsdag 14 januari 2015

Livsglädje för mig


Meditera, yoga, musik, skriva, läsa lite, mina husdjur, promenader och naturen. Det hjälper mig att lyfta när livet och smärta ibland tynger mig.

Lite choklad, en mugg gott te och en fin vän ger också värde åt livet för mig.

8 kommentarer:

 1. Det är bra saker du tar upp som gör att man varvar ner och lever i nuet. Jag skulle också vilja ha ett husdjur men jag har så svårt för att var låst för det är lite jobb med djur vad jag har sett. Jag vill kunna åka ut när jag vill och då kan man inte ha djur för det fodrar planering och nu är det för sent. Din hund är så fin så man smälter. Jag njuter av andras djur istället.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland känner jag att jag behöver påminna mig om vad som får mig att lyfta och må bra. Det är lätt att glömma sig själv ibland om det händer mycket runt omkring. Det är härligt att kunna se att det som jag mår bra av ofta är de enkla sakerna i livet. De som är lätta att ta till och inte kostar så mycket. :)

   Ja, visst är min lilla vovve helt ljuvlig! :)

   Kram

   Radera
 2. Ja det är de små saker som betyder mycket! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det, Moi. Och det är underbart att det är så. :)

   Kram

   Radera
 3. Ja att vara utan hund skulle inte alls var kul *voff* Det behövs så lite för att man ska må bra. Det är det som är kostnadsfritt som är bäst!
  Härliga fina Mimmi/ kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så att det är det enkla som ofta bara finns där utan att man behöver vare sig köpa eller anstränga sig för det som gör att man mår bra. Fint att kunna inse det, tycker jag. :) Då känner jag mig rik. :)

   Varm kram

   Radera