måndag 18 maj 2015

Mors Dags-tips: Boken Omfamna livetBoken "Omfamna livet" som jag skrivit är en perfekt gåva till en älskad mamma i alla åldrar på Mors Dag! Beställer du boken nu hinner du få hem den i god tid till Mors Dag.

Boken innehåller varma, berörande texter om livets olika skiftningar. Berättelser om t ex kärlek, födelse, död, sorg, naturen, tröst och hopp.

Så här skriver en läsare om Omfamna livet:

"Har precis läst din bok och känner att jag måste skriva direkt. Så mycket känslor din lilla bok gav mig - både av längtan, förtvivlan och smärta men kanske framförallt av kärlek och hopp. Viljan att våga leva sitt eget liv, och att våga älska, lyser igenom allt."

Boken finns att köpa hos Bokus och Adlibris.

Vill du veta mer om boken och vad fler läsare skrivit om den? Kika in HÄR.#blogg100 #bloggswe

2 kommentarer:

 1. Bra tips till dem som har mödrar eller svärmödrar i livet :-)
  Tryckte på länken som du lämnade vid en kommentar hos mig och hamnade flera ggr hos en kristen sajtsida. Bloggvärlden gör som den vill i bland. Ha en bra dag/ kram Ps Hur mår kaktusen *ler*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så konstigt med länken, ja, märkliga saker händer ibland i cyberrymden. Tur att du ändå hittade hit till mig. :) Jag skrev kommentaren från min mobiltelefon, kanske var det därför. :)

   Kaktusen mår alldeles utmärkt. :) Jag tänker på dig varje gång jag vattnar den fast sen glömmer jag det igen, det är sån som jag är, glömmer lätt. Nu ska jag direkt skriva upp att jag ska skicka en stickling till dig av den. För nu är det är väl knappast någon risk att sticklingen förfryser på vägen. ;) :) Den har flera knoppar på gång nu, är en livskraftig sort. Livskraftig som en maskros, tror jag. ;) :)

   Kram och en skön dag önskar jag dig!

   Radera