tisdag 8 mars 2016

Shoppat loss


Jag skulle egentligen handla rouge och hudcrème men så hittade jag ett par snygga toppar till bra pris och en så snygg blus hos H&M. Ett par nya mörkt blå jeans handlade jag också.

Som pricken över i hittade jag en svart mössa till halva priset. Mössan ser ut och känns som min dvärgpudels nyklippta päls. Undrar om någon vill klappa mig nu då?

Sen hittade jag en härlig rosa jacka. Fast jag har inte bestämt mig än om jag ska köpa den. Den skulle bli perfekt till mina nya rosa sneakers.

Det är för det mesta kläder som jag handlar spontant som jag trivs bäst med.

Jag avslutade min shoppingrunda med lunch på mitt favoritfik, Espresso House. Lax- och pastasallad och en liten kaka med passionsté. Det är alltid lika mysigt att sitta på ett fik och studera människorna där, tycker jag.

Tankar idag:

En dag ska jag dö.

Men alla andra dagar ska jag leva.
#Blogg100 - dag 8

6 kommentarer:

 1. Visst är det roligt med impulsköp. Ibland funkar det ibland inte tyvärr. Jag tycker även det är underbart att studera olika typer av människor. Ha det bra

  SvaraRadera
 2. "Alla andra ska jag leva"... ja, fy fabian!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag handlade idag också. Kanske inte med tanke innan jag dör, men mest för att jag ville unna mig lite nya underkläder.
  Älskar studera människor.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för att du läste och skrev till mig, Birgitta!

  Allt gott till dig!

  SvaraRadera
 5. Visst ska vi leva alla de andra dagarna, Marika. Det är så viktigt.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det mysigt att sitta på fik och studera människor, Gerd. Alla åldrar kan man hitta där. Från bebisen till den äldsta. Mycket inspiration till skrivandet kan jag få när jag är på ett fik.

  Kram

  SvaraRadera