onsdag 17 augusti 2016

Vänner bästa investeringen


Igår mötte jag en kompis som jag inte träffat på 15 år. Fast alla de åren försvann så fort som vi fick se varandra. Som att tiden stått still. Som att vi hade träffats dagen innan fast att det egentligen gått 15 år.

Så härligt med människor där åren och allt som hänt inte har någon betydelse. Där kommunikationen och skrattet är detsamma som det alltid har varit. Lusten att dela med sig till varandra och det äkta intresset för varandra.

Jag hade glädje och energi och lätta känslor i kroppen efter mötet. Så härligt att hitta tillbaks till vänner som jag av olika skäl tappat bort en period i livet.

4 kommentarer:

 1. Visst är det roligt att träffa på "gamla" vänner som man inte sett på länge o upptäcka att fast det gått många år är allt som vanligt. Då är man RIKTIGA vänner. Har själv fått kontakt igen med "gamla" vänner. Roligast är att fått kontakt med Susanne. Vi blev bästisar när vi var 3 år o var sedan kompisar i MÅNGA år. Vi förlorade kontakten någon gång i 20-års åldern men plötsligt på FB kom vi i kontakt med varandra igen och har träffats flera gånger. Att det gått 30 år sedan vi hade kontakt märks inte. Allt är som det alltid varit, d v s BÄST.
  Ha en fin Dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant, Loppan. Riktiga vänner, ja, då spelar det ingen roll om man inte träffats på väldigt länge.

   Så härligt att du också har hittat tillbaka till vänner från förr. FB är ofta ett bra medel för att leta upp gamla vänner. Och också att hitta nya.

   En härlig dag önskar jag dig!

   Kram

   Radera
 2. Vad härligt när sånt händer och tiden emellan inte känns så lång. Det blir så att man tappar bort vänner av olika orsaker, sjukdom, flytt eller annat som kommit emellan.

  Härligt skrivet, man blir glad och rörd

  Ha en underbar onsdag
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du skriver kan vissa faser i livet göra att man inte klarar att ha kontakt med de som man brukade ha kontakt med.

   Inte minst att få utmattningssyndrom och hela den långa processen med sjukskrivning gör det ibland svårt att orka det sociala livet. Men bättre sent än aldrig. ;) :)

   Tack för dina fina ord till mig. :)

   Varm kram

   Radera