Sidor

tisdag 3 oktober 2023

Höstkänsla

Oj så varm septembermånad vi fick! Jag börjar riktigt längta efter svalare dagar nu. Den där friska höstluften som jag tycker så mycket om. Kanske är den snart här, hösten. I alla fall har träden och vår lönn börjat skifta i höstfärger. Och idag har det regnat mycket även om det inte syns på bilderna i det här inlägget eftersom jag tog dem för några dagar sedan.



Minsann, där var troligen sommarens sista smultron i min hand. Vilka smultron smakar godast? Sommarens första. Eller kanske sommarens sista? Säg det den som kan. 




Här är den finaste lilla vovven i hela världen för mig, min älskade lilla Mimmi. Snart fyller hon hela tolv år. Hon är pigg som en unghund fortfarande. Promenerar och springer snabbt. Hör bra. Ser bra. Förstår så mycket av det man säger. Och också av det man inte säger. Titta in hennes ögon, kan du tänka dig en vänligare liten varelse? Det kan inte jag i alla fall. Vad jag älskar henne. Och i hennes ögon ser jag att hon älskar mig också. Det gör mig så varm i mitt hjärta. 

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga höstbilder och Mimmi är ju så fin. Förstår att du är förtjust i henne. Det var länge sen jag åt smultron tyvärr. Härligt att hon har fått vara så frisk. Jag blir också så rörd över henne blick

    Ha en härlig dag
    Kram från Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min lilla vovve Mimmi, jag är tacksam för varje dag med henne. Hon fyller ju snart tolv år, min lilla pälskling. :) Kram/Anna-Karin

      Radera