tisdag 3 maj 2011

"Strong woman award"Jag har fått en uppmuntran från bloggaren Gunillas blogg mellan Himmel och Jord. Tack, Gunilla, jag blev så stolt och glad för din award till mig. Den kändes speciell eftersom den inte "bara" handlar om mitt bloggande utan också om hur du uppfattar mig som människa. Gunilla skriver att hon ger awarden till starka kvinnor och bloggskribenter.

Gunilla är en änglamamma. Jag lärde känna henne i bloggarnas värld när jag var nybliven bloggare. Först skrämdes jag av hennes sorg, att ha förlorat ett barn i ungefär samma ålder som mitt eget barn. Men så småningom började jag läsa det hon skrev och vi blev bloggvänner.

Jag beundrar Gunilla både som bloggare och som människa. Hon har varit en av mina "lärare" och förebilder när det gäller att blogga.

3 kommentarer:

 1. Tack fina Anna-Karin för dina fina och ärliga ord! Att du vågade till slut är jag glad för...
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack för dina fina ord hos mig...man måste vara stark för att kunna hantera situationen på det sättet. Visst är det så att man måste vara stark, en överlevare för att leva med en sjukdom med allt vad det innebär. Genom positivt tänkande kommer man så otroligt långt med sitt liv. Jag känner igen det:).

  Jag önskar dig mitt varmaste lycka till!
  Varma kramar

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till en award som hamnade hos rätt person.

  Önskar dig en underbar helg!

  SvaraRadera