söndag 8 mars 2015

Röster från läsare av min bok "Omfamna livet"


Jag har fortfarande inte haft bokrelease för boken jag gav ut strax före jul, "Omfamna livet". Fast ganska snart räknar jag med att ha min bokrelease med ett antal inbjudna gäster. Ändå säljs boken redan och jag får så underbara ord till mig från läsare av den. Gissa om det värmer mitt hjärta!

Så här skriver Kjell Rautio, välfärdsutredare på LO, till mig efter att han läst boken:

"Har nu, på min frus rekommendation, läst ut din senaste bok. Alla politiker som jobbar med välfärdspolitik borde läsa den. Du har verkligen förädlat dina ibland bistra erfarenheter till insikter som är värdefulla för oss andra att ta del av. Ta vara på din formuleringsförmåga, inte bara för din egen skull utan också för dina läsares skull. Ser fram emot din nästa bok."

(Kjell Rautio, välfärdsutredare LO)


Jag blir så glad när läsare hör av sig till mig efteråt och berättar om hur de upplevt det jag skrivit. Det sägs att när man väl tryckt och släpper sin bok fri till världen, är den inte längre "min" bok. Utan mottagarens. 

Så känner jag det också.

Att skriva och att läsa är att kommunicera med varandra som människor. Att dela livet med varandra. Tankarna och erfarenheterna. Och inte minst känslorna.

Därför känns det extra härligt för mig att först skriva, sedan att någon läser det jag skrivit och dessutom få respons på det jag skrivit. Vilken kommunikation mellan människor!

Här är ännu en kommentar om boken från en av mina läsare:

”Läs boken! Den är helt underbar. Jag tyckte så mycket om dom olika kapitlen i boken. Samtidigt som den är allvarsam, tårfylld och varm, så finns där även humor.”  Vill du läsa fler "Röster från läsare" om "Omfamna livet?

Blir du nyfiken på boken jag skrivit eller till och med vill skaffa dig ett eget exemplar av den?

Kika då in HÄR.

Boken "Omfamna livet" finns att köpa hos t ex Bokus och Adlibris eller genom att skicka ett mail direkt till mig, anna.karinmattsson@hotmail.com 


#blogg100 #bloggswe #böcker #författare #skrivande #egenutgivning #OmfamnaLivet