måndag 22 mars 2010

Jag längtar till sängen


Åh, det ska bli gott att få slänga sig i sängen ikväll! Jag har haft så mycket att göra, fullt upp precis hela dagen.

På förmiddagen ringde jag runt till folk och det tar tid ibland att få tag i folk överhuvudtaget. Och sedan när man är glad att man har fått tag i någon, då får man nästan inte slut på samtalet.

Jag har pratat med en jättetrevlig man idag som samlar på inredningsdetaljer och design från 50-, 60- och 70-talet. Honom ska jag träffa på torsdag. Han och jag kunde pratat precis hur länge som helst i telefon. Men det håller ju inte. Så jag fick försöka avsluta samtalet.

Sedan så skulle jag boka tid med en fotbollsspelare. Han lät jättesömnig i telefonsvararen. Och sedan förstod jag varför. Fotbollslaget hade precis kommit hem från ett träningsläger. Undra på om han var sömnig då.

På eftermiddagen intervjuade jag en småbarnsmamma. Jag fick komma in i hennes hem och träffa både hennes mamma och hennes små barn. Det var roligt och jag tycker om att träffa människor. Jag lär mig så mycket. Och så tänkte jag på hur det var att vara småbarnsförälder. Det känns långt borta nu.

Sedan kände jag mig trött. Det är först nu, efter några timmar, som jag börjar känna mig piggare igen. Det var en hektisk dag idag. Och så kommer det att vara ända fram till påsk. Minst.

Så därför bloggar jag inte lika mycket nu som jag brukar. Om någon skulle undra. Jag jobbar i stället desto mera. Så småningom kommer det att lugna sig lite igen, enligt planerna.