lördag 16 januari 2010

VårlängtanJag känner verkligen att jag börjar längta efter våren nu. Tänk att kunna gå ut och sätta sig på trappan med en kopp kaffe. Njuta av värmen från den starka vårsolen.

Det bländande ljuset som får mig att ta på mig solhatten och att ta av mig jackan och halsduken.

Bara sitta där och lyssna på alla vårfåglar. Få nackspärr av vårvinden som alltid är för kall så där i början. Plocka med mig vårblommor in från trädgården och sätta i en vas på köksbordet.

Det längtar jag efter nu.

Jag har vårlängtan i mitt bröst.

Nu kan jag fixa länkar till bloggen!

Jag frågade förut om någon kunde hjälpa mig med att lägga in länkar till olika bloggar t ex i min nya blogg på Blogspot. Nu har jag kommit på hur man gör.

Steg för steg...

Så roligt det är att lära sig nya saker!

Maia Hirasawa "The worrying kind"

Hur får jag in blogglänkar i Blogspot?

Nu har jag testat både igår och idag att få in blogglänkar här i min nya blogg. Jag har haft hjälp av min äldsta tjej som sedan länge haft en blogg på Blogspot. Men det fungerar inte. Nu har jag bytt mall för att se om det skulle hjälpa, men det fungerar ändå inte. Min tjej säger att hon har aldrig haft problem med det i sin egen blogg här på Blogspot.

Finns det någon som kan hjälpa mig?

Jag går in i layouten och väljer gadget för att visa vilka bloggar jag följer. Sedan klistrar jag in länken till t ex BloggBanken. Och sedan händer ingenting.

Jag är tacksam om någon har ett råd till mig.

Kram
Anna-Karin