fredag 28 maj 2010

Följ min blogg!


Det är fiffigt här på Blogspot att man så enkelt kan bli följare till en blogg, tycker jag. Det är bara att klicka antingen till höger i min blogg eller längst upp i huvudet på "Följa", så kan du enkelt följa varje gång jag gör ett nytt inlägg.

Jag och också andra bloggare, kan på samma enkla sätt hitta till din blogg när du blir följare till min blogg. Det är bara att klicka på de olika "följarna" i en blogg, så hittar man t ex idéer, nya inspirerande tankar, fantastiska bilder och ibland till och med nya vänner.

Du är varmt välkommen att bli följare till min blogg! Bara ett litet klick, så är du det, följare till min blogg! Och du gör mig dessutom väldigt glad med ditt klick!

Plötsligt kom jag att tänka på kungen och Silvia, när jag skrev klick. Det är ju passande, så här i kungabröllopstider. Ni minns väl de berömda orden:

"Det sa bara "klick". :)

Bättre kan väl inte kärlek sägas!

Vissa dagar stannar kvar för evigt


Det finns dagar. Och så finns det dagar. Det finns dagar som är som alla andra dagar. Och så finns det dagar som är som ingen annan dag förut i hela livet. Igår var just en sådan dag för mig. En dag som ingen annan dag förut i hela livet. En alldeles, alldeles underbar dag! En dag som jag sparar i mitt hjärta för alltid, i en alldeles speciell vrå.

Vad det handlar om berättar jag inte här i bloggen. Vissa saker vill jag som människa bevara för mig själv. Vissa saker är så stora att det känns som att de krymper om man sätter ord på dem. Vissa saker bevarar jag i mitt hjärta därför att det finns ingen annan plats för dem än där.

Men glädjen och lyckan som jag känner, den kan jag dela med mig av. Sådana dagar som den jag hade igår ger mig så mycket kraft att dela med mig av till andra. Sådana dagar som dagen igår är värda mer än all världens miljoner för mig.

Det finaste av allt här i livet är faktiskt alldeles, alldeles gratis.