torsdag 13 maj 2010

Brun-utan-sol-väder


Helst är det ju så här man vill sitta och bli lagom brun. Men det går inte idag precis. Det är disigt och mulet ute. Ingen sol så långt ögat når just nu. Kallt är det idag också, kanske sju plusgrader.

Jag har ju så gott om tid, nu för tiden, sedan jag fått nästan vuxna barn. Ibland känner jag mig som en tonåring. Jag har så mycket tid att göra sånt jag själv har lust med. Så mycket tid att ta hand om mig själv. Som jag inte haft sedan jag fick barn.

Igår fick jag se att man sålde brun-utan-sol-kräm med 30 % rabatt på apoteket när jag var där. Så jag tänkte, det var länge sedan jag provade något sådant. Om jag ens någonsin provat det. Så jag köpte två tuber, när det nu var så billigt.

Så nu sitter jag här, insmord, och väntar på resultatet. Det brukar bli bra, har jag läst. Lite spännande är det i alla fall. Undrar om jag blir morotsfärgad eller mer äkta solbrun? Om några timmar vet jag.

Undrar hur man får bort färgen om den blir åt morotshållet? Det blir väl till att ta på sig mycket kläder, tänker jag. Och härda ut tills den är borta igen.