torsdag 26 mars 2015

Vunnit bloggtävling hos Medborgarskolan!
Så glad jag blev när jag fick veta att min blogg vunnit i en bloggtävling hos Medborgarskolan! Dels för att jag sällan vinner något eftersom jag sällan deltar i tävlingar.

Dels för att min blogg uppmärksammas med en artikel på Medborgarskolans hemsida och också troligen i deras logg i FB. Det är alltid lika roligt om någon ny läsare hittar till min blogg tycker jag.

Jag blev också så glad för den vinst som jag väntar på ska dyka ner i min brevlåda när som helst nu. Något som jag är säker på att jag kommer att få stor användning för. Bland annat i samband med mitt bloggande.

Ja, så där märkliga vändningar brukar det bli ibland i mitt liv.

Det började med att jag tänkte gå en hundkurs som jag trodde administrerades hos Medborgarskolan. Och så fick jag se att de hade en sommarkurs i zumba och jag anmälde mig till den. Sedan fortsatte jag med höstkursen i zumba och där blev tempot för högt för min onda nacke så jag gick över till en kurs i mediyoga som var underbar för kropp och själ. Där har jag fortsatt att yoga under våren.

Alltså, jag skulle ju egentligen bara gå en kurs för att jag hade lust att hitta på något nytt.

Och så vann jag ett bloggpris.

Som det kan bli. Så HÄRLIGT livet kan överraska ibland!

Tack till Medborgarskolan både för alla härliga kurser som ni erbjuder och för vinsten.


Kika in i länken i början av mitt inlägg, så kan du läsa om vilken kurs jag drömmer om att gå i höst hos Medborgarskolan i Jönköping där jag bor.

Dessutom har jag fått en helt ny idé tack vare den här vinsten. Hmm... jag och alla mina idéer. Jag får se om jag väljer att förverkliga den eller inte. Fast en bra och rolig idé är det. #blogg100 #bloggswe