onsdag 16 november 2022

Min vovve

 


Det har varit så mycket kring min lilla älskade dvärgpudel i höst. Först ramlade hon och gick lite illa. Efter det så hon fick ta det lugnt och inte gå i några trappor. Sedan var hon dålig i magen en period och fick ta det lugnt för det. Nu har hon varit på seniorkontroll och då upptäckte man att hennes levervärde hade höjts ytterligare. För säkerhets skull gjorde man ett ultraljud och tog sedan också celllprov på Mimmi. Nu väntar jag på besked om provet. 

Det är underbart att ha en liten vovve som min älskade Mimmi. Men aj så ont det gör när inte min lilla hund mår bra eller när man väntar på provsvar. 

Hon är i alla fall pigg och glad och mår bra i övrigt så jag hoppas på positivt besked när det kommer.



Hösten har gått snabbt i år tycker jag eftersom det har hänt så mycket. Nu är det snart första advent. Jag var på Blomsterlandet idag och köpte adventsblommor. Det var roligt att gå runt där bland blommor och julpynt. Den stora tomten på bilden välkomnade alla in till Blomsterlandet. 

Innan solen försvann den här novemberdagen, tog jag en promenad. Det var så vackert på himlen. Men luften var kylig. Nu ikväll är det bara tre plusgrader. Får se om det blir minus inatt. Vem vet.