tisdag 14 juni 2011

UtförsäkringsmötetJag skrev på pappren hos AF idag på utförsäkringsmötet. Jag får viss ersättning under tre månader för att jag är med i programmet Arbetslivsintroduktion, vilket innebär att jag ska gå på möte på AF 2-3 ggr/månad för att få s k "information".

När det gäller sjukersättningen ska jag skicka in en ny ansökan och när det gäller den kunde ingen av personerna på mötet tala om hur lång tid det tar innan jag får besked. De kunde inte ens ge mig en fingervisning om hur lång tid det kommer att ta innan man fattar beslutet om min ev. sjukersättning.

Jag talade mycket tydligt om för min kontakt på AF och min kontakt på FK att jag kommer inte att gå med på något som helst som jag uppfattar som pressande under den tid jag är med i programmet Arbetslivsintroduktion. Det kommer jag inte heller att göra.

FK pressade mig till en kollaps för tretton år sedan och jag kommer aldrig att acceptera att någon människa som helst pressar mig dit igen. Då säger jag nej.

Nu ska jag släppa taget om det här (igen) och gå vidare med det positiva i mitt liv, bland annat jobben jag har att göra till Skrivklådan och en hel del annat positivt också.