torsdag 12 augusti 2010

Jag vann i Damernas Världs omslagstävling!!!Jag visste inte vad jag skulle blogga om idag, hade ingen särskild lust alls för jag vaknade av grävmaskiner och en stor bultmaskin idag. Sedan kollade jag min mail och då fick jag se ett mail där det stod "Grattis, du har vunnit" från Damernas Värld.

Minns ni att jag på skoj, den där söndagen när Passagen strulade och det regnade därute, skickade in ett tävlingsbidrag till ett omslag till Damernas Värld? Med bild på mig själv och allt, helt galet, men jag tyckte det var roligt. Gunilla i Gunillas blogg som finns här bland mina länkar var den som gav mig idéen, jag läste i hennes blogg att hon hade skickat in ett bidrag.

Och nu har jag gått och vunnit 3:e pris! Grattis till mig själv! Inte vet jag riktigt säkert vad det är än, det är väl några prylar kan jag tänka. Senare idag ska man presentera vinnarna och vinsterna.

Länk till Damernas Världs omslagstävling - presentation av vinnarna


Ett riktigt stort och varmt tack till alla som eventuellt har röstat på mig i tävlingen! Och tack, Passagen, för att du strulade den söndagen. Annars hade jag väl suttit och bloggat som vanligt. Och tack till regnet också.

Nu blev allting så roligt helt plötsligt och så fick jag energi och så fick jag skratta!

Man ska inte ta ut några dagar i förskott. Varje dag är ett nytt paket fullt av överraskningar att få vara med om.

Undrar vad som mer ska hända mig idag?