torsdag 3 november 2022

Höstlov i stan

Jag tog en sväng till stan idag igen. Så vackert väder och solen var framme fast vinden var kylig. Det var mycket folk på stan eftersom det är höstlov. Ovanligt många barn i olika åldrar med föräldrar och ibland mor- och farföräldrar. För tio år sedan kände jag ingen längtan efter barnbarn. Men idag gör jag det. Inget jag kan bestämma över. Men jag önskar att jag får uppleva det någon gång i mitt liv. 

På konkursdrabbade Indiska fyndade jag ett favoritlinne med 30 % rabatt. Jag tycker om Indiska som butik och kände mig jätteledsen när jag hörde att den skulle slå igen. Men de senaste nyheterna skvallrar om att det fortfarande finns hopp om att nya ägare fortsätter med Indiska på något sätt. Det håller jag tummarna för. Jag blir alltid glad av färgerna och tygerna och inredningen i Indiska. Vänlig, glad och serviceminded personal är där också.

På HM fyndade jag en fin rosa skjorta för 199:-. Roligt med lite färg i höstmörkret. Färgen är starkare i verkligheten än vad bilden visar. Det är ovanligt stora och fina provrum på HM här i stan. Det gillar jag. Så man kan se från alla håll hur man ser ut i kläderna man provar.



Flera butiker hade höstlovserbjudanden.

Innan jag åkte hem var jag på ett av mina favoritställen i city och åt en kycklingbaguette och en liten kaka.