tisdag 2 oktober 2012

Mimmi är opererad


Idag har Mimmi opererats på Djursjukhuset i Jönköping.

Operationen av Mimmi har gått bra, har jag precis fått höra från veterinären nu ikväll. Mimmi är vaken, hon får smärtstillande, hon har till och med ätit lite, skrattade veterinären. (Mimmi har haft mycket god aptit ända sedan hon föddes). Och hon hade kissat.

Jag får hämta hem henne någon gång imorgon.

Mimmi verkar vara en mycket glad hund med stor aptit på livet. Nu kommer hon så småningom att slippa att ha ont. Hon ska först vila under sårläkningen, 10-14 dagar. Sedan kommer hon under en period att få sjukgymnastik en gång i veckan. Bland annat i vattenbassäng.

 
Vid undersökningen av veterinären idag hade Mimmi mycket ont när man gjorde vissa rörelser på hennes höft. Det gjorde ont i mig att höra henne skrika till av smärtan.

Nu känner jag mig som en väldigt glad matte! Så länge som vi väntat på att den här sjukdomen i Mimmi antingen skulle självläka eller sluta i en operation. Tacksam att det finns bra djursjukhus med underbar personal är jag också. 
 
Bilden på Mimmi här i blogginlägget tog jag precis innan jag lämnade henne på Djursjukhuset. Det var så varmt i rummet att Mimmis tunga hängde minst sagt utanför.