tisdag 7 september 2010

Möten, jobb och Almi Företagspartner


 Det är mycket nu. Idag har jag varit på möte och fått med mig en stor bunt jobb hem. Den här veckan får jag ringa många telefonsamtal och boka in intervjuer. Jag har också förhandlat om vad jag vill ha betalt för artiklarna jag ska sälja. Jag har kontaktat Almi Företagspartner och fått tid för ett möte där med en vänlig människa nästa vecka, som jag förväntar mig ska kunna svara mig på alla mina frågor om att starta eget. Bli min lots på vägen. Jag har också haft lite kontakt med Arbetsförmedlingen eftersom mitt projekt där inte är helt avslutat än. Jag ska dit på ett möte nästa vecka.

Jag har också bett en stilla bön för mig själv att allt ska gå vägen som jag har tänkt mig det. Jag känner tillit till mig själv och det jag gör. Jag har allt att vinna och inte mycket att förlora. Min "lön" är inte bara pengar utan också frihet att styra min tid, möjlighet att lära mig många nya saker, att få ha ett liv också utanför hemmet, att få många spännande möten med människor, att få vara med i en arbetsgemenskap och sist men inte minst att få ha roligt.

Jag känner mig stolt över mig själv och det jag har gjort idag. Nu tar jag en dag i taget, en sak i taget, så långt det är möjligt. Jag har ridit genom värre stormar än den här. Det är en styrka att veta det djupt därinne i mig själv.