Om mig


Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna-Karin Mattsson, bor i Jönköping och är bloggare och skribent med författardrömmar. 


"Maskroskvinnan" är en blogg om livet, ljus som mörker!

Att skriva är för mig lika nödvändigt som att andas. Jag skriver dikter, artiklar och jag bloggar. 2014 gav jag ut min första egenutgivna bok, Omfamna livet. 

Jag är nyfiken på vad det är att vara människa. Mycket i min blogg är tankar kring just det och olika frågor kring livet. Jag delar också med mig av mina rika erfarenheter från livet i min blogg. Om vägen från utmattning till ett så bra liv som möjligt. Om att våga utmana sina rädslor och att göra sig av med Jante. 

Jag vill sprida glädje och hopp med min blogg. Jag vill inspirera och beröra.

Jag önskar att du som kikar in här i min blogg hittar något att läsa som ger dig något du kan ta med dig i ditt eget liv. Jag önskar att du kanske till och med ska bli berörd av det du läser här.

Skriv gärna en kommentar till mig om du känner för det. Jag svarar på de kommentarer jag får i min blogg. Det samtalet som kan bli till genom kommentarerna när man bloggar är särskilt värdefullt för mig och en viktig anledning till att jag bloggar. Jag får så mycket tillbaka som människa genom kommentarer från andra som läst det jag skrivit.

Tack för allt du ger mig som läsare av det jag skriver!


Anna-Karin


 2 kommentarer:

 1. Den som inte blir berörd av den här bloggen har inte hjärtat på det rätta stället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, snälla Bosse, jag har inte sett din kommentar här förrän nu. Så glad jag blev för dina ord till mig.

   Kram och allt gott önskar jag dig!
   Anna-Karin

   Radera