torsdag 19 september 2013

Liv och död

Liv är
död
och
liv
i rörelse ...

I evighet.


(Anna-Karin)

Välfärdsmanifestationen idag och på lördag


Välfärdsmanifestationen 2013 behöver människor idag på Centralen i Stockholm klockan 16-19 för att förbereda Välfärdsmanifestationen.

På lördag den 21 september från kl 12 vid Sergels Torg i Stockholm är själva Välfärdsmanifestationen. Dessutom manifesteras det på många andra platser i Sverige på lördag.


"Folkkampanjen för Gemensam Välfärd" är en landsomfattande manifestationsdag 21 september: Nej till vinst i välfärden! Stoppa nedskärningarna! Försvara och utveckla den gemensamma välfärden!  

HÄR i FB (Gruppen "Folkkampanj för Gemensam Välfärd") hittar du information om alla platser i Sverige där manifestationen sker och också om tider. 

Vill du se ett samhälle med trygg välfärd för alla, sprid gärna detta blogginlägg. Om du vill och orkar, ta dig till Centralen idag eller Sergels Torg imorgon eller till någon av de andra platserna i Sverige där det manifesteras för att visa vad du tycker.

Jag kommer inte att vara med rent fysiskt i Välfärdsmanifestationen. Fast mitt namn finns med bland många andra på den budkavel som man kommer att lämna över till regeringen i samband med manifestationen.

Jag önskar att många människor kommer att sluta upp för ett Sverige med trygghet och välfärd för ALLA invånare i Sverige. Inte bara för de friska människor som har arbete.


För mer information, se mitt tidigare blogginlägg HÄR.