onsdag 26 december 2012

Julklapparna


Jag blev glad över alla julklappar jag fick i år.

Där var bland annat överraskningar från Prag och de julklapparna kändes verkligen speciella. Det var min äldsta dotter som hade köpt med sig dem hem när hon åkte till Sverige över julen.

Musiken betyder mycket för mig som människa.

Så de här hörlurarna som jag fick i julklapp av yngsta dottern är jag väldigt glad över. Det är ett fantastiskt ljud i dem. Känns som att jag hamnar i en annan värld när jag sätter på mig dem och hela jag fylls med musik. Musik som aldrig tar slut.

Länge leve musiken!

Julaftons morgon öppnade jag ett paket som kommit med posten från min trogne bloggföljare Kalle.

I paketet var det en pepparkaksform som föreställer Mimmi, min lilla dvärgpudel. Jag blev så glad för den och här ska det bakas massor av pudelpepparkakor kan ni tro.

Ett stort tack till dig, Kalle, för att du gav av din kraft och tid och gjorde en så välgjord och personlig pepparkaksform till mig!

Tyvärr är bilden jag har tagit lite oskarp. Den gör inte rättvisa åt den fina pepparkaksformen. Fast det får vara just nu. Nu ska jag ta det lugnt idag och bara göra lustfyllda saker.

Bloggen "En annan jul"

Bloggen "En annan jul" i Aftonbladet handlar om utsatta barn i Sverige 2012. Den här gången om de ensamkommande flyktingbarnen, "Vi kommer inte hit för att ha roligt".

Vill man göra något konkret för de utsatta barnen i Sverige, som beräknas till cirka 245.000 barn idag, kan man till exempel skänka en slant till Rädda Barnen som samarbetar med Aftonbladet.

Jag är mycket glad att de här barnen lyfts fram i media. 


De behöver synliggöras och bli lyssnade till.

Blogginlägget "Vi vill visa att barnen inte är ensamma", handlar om de utsatta barnen i missbrukarfamiljer.

Det finns ett nytt tema kring utsatta barn i olika sammanhang varje dag i bloggen "En annan jul".