onsdag 16 mars 2016

Rosariet och Vätterstranden

 


Jag letar vårblommor. På höjderna kring Vättern där jag bor är marken fortfarande täckt med snö. Så jag tog bilen och åkte till Rosariet istället. Där fick jag äntligen se blommande snödroppar, vintergäck och ur marken stack Pion-knopparna upp sina små röda huvuden.Efteråt gick jag och Mimmi ner till Vätterstranden. Där var en grupp med barn som kastade stenar i vattnet tillsammans med sina dagisfröknar. Jag kastade pinnar i vattnet åt en glad Mimmi som så gärna skuttade ned i Vättern och fiskade upp pinnarna som jag kastade i.
Vättern var alldeles spegelblank och stilla. Jag tröttnar aldrig på att vara nära Vättern. Att se himlen och höjderna. Skiftningarna i ljuset. Det ger ro i min själ och glädje i mitt hjärta.#Blogg100 - dag 16

Till dig som läser min blogg

En av mina följare till bloggen, Kalle, har skrivit till mig att han inte kan kommentera här i min blogg. Tack Kalle om du läser här, för att du skrev till mig om problemet.

Jag har de "gamla" inställningarna nu för kommentarer så jag tycker att det skulle fungera. Men inte lätt för mig att veta. Det är ju bara du som läser här i bloggen som kan berätta för mig om du kan kommentera här utan problem eller inte.

Om du har problem att kommentera i min blogg, så sätter jag stort värde på om du vill skriva några rader om det till mig i ett mail.

Min mailadress: anna.karinmattsson@hotmail.com

Jag hoppas verkligen att det ska fungera att kommentera här för den som känner att han/hon vill lämna några rader efter sig när man har läst det jag skrivit.

Kommentarerna är ju en del av mitt bloggande, en viktig del för mig.