söndag 8 januari 2012

Plockat undan julenIdag fick jag lust att plocka undan julpyntet. Då gjorde jag det. Bäst att passa på innan den där "lusten" försvinner igen.

Den här julen har jag pyntat ovanligt lite, eftersom jag köpte mig en hundvalp i stället. Det kändes skönt idag att få undan julen på knappt en timme. Julgranarna är visserligen kvar, men de klär tonåringen av. Elljusstakarna får också vara kvar ett tag till, så länge det är så mörkt därute.

Snart ska jag köpa mig en vacker tulpanbukett till bordet och rosa vårglöd (kalanchoe) till köksfönstren. Nu väntar jag på att talgoxen ska sjunga sin första vårdrill för mig. Det brukar den göra i mitten av januari. Det är bara någon vecka kvar tills dess.

Mimmi växer så att det syns, verkligen, och hon blir allt mera kaxig. Antingen är det fullt ös eller så sover hon. En underbar liten dvärgpudelvalp är hon, verkligen. Jag kan inte låta bli att lägga in lite bilder på henne här i bloggen idag igen. Var så goda!


Grenar är gott, tycker Mimmi. Här ser hon riktigt farlig ut. Fina tänder har hon (och vassa)."Se sån stil jag har! Kom an bara! Ska vi leka?"Ok, kanske bäst att ta en liten paus. Tungan hänger utanför. Visst är hon söt, Mimmi. Sötare och sötare för varje dag, känns det som.