tisdag 23 mars 2010

Nya panelgardiner och spaning på vårkläder


Jag hade strömlöst hemma idag på förmiddagen. Här var en elektriker och installerade en ny elcentral och det dröjde inte länge innan det var kallt i huset. Så jag smet iväg en stund till A6 köpcenter.

Där, på Åhléns, hittade jag nya, vita, mönstrade panelgardiner som jag ska hänga upp i vardagsrummet, bredvid de vita linnegardinerna. Mönstrade vitt i vitt med slingrande blommor. Vackert!

Jag gick runt och kikade lite på vårkläder också. Det gick bara inte att låta bli, fast jag redan har köpt mig tillräckligt med kläder för i vår. Jag har ju behövt göra det, eftersom jag gått ned två storlekar sedan jag slutade småäta godis. Men nu börjar det bli trångt i min klädgarderob.

Tyvärr. För oj, oj, oj så många snygga kläder det fanns i affärerna nu! Vackra, tunna tyger och underbara modeller på både klänningar, tunikor och blusar, tycker jag. Spets, volanger, brodyr, lite så där feminint och romantiskt som jag gillar. Det är roligt att bara titta och känna på alla de vackra vårkläderna, tycker jag. Jag måste inte köpa, som tur är.