söndag 25 april 2010

HV 71 - SM-GULD 2010!Så fick jag då skriva den rubriken; HV 71 - SM GULD 2010! Jag var inne i stan sent igår kväll efter att HV 71 vunnit guldet och vilken folkfest det var där! Vilken glädje! Det var härligt att se och fullmånen sken över oss allesammans.

Nu känns det skönt att själva matcherna är över. Även om varendaste en har varit spännande i slutspelet, minst sagt. Riktigt bra underhållning. Jag tror inte jag sett en droppe blod på isen och det har inte varit särskilt många utvisningar heller. Bra spelat av båda lagen, måste jag säga. All heder åt Djurgården också.

Fast ibland måste det bli en vinnare. Och HV 71 blev det i år. Det kommer vi att fira flera dagar här i Jönköping. Onsdag, eller torsdag, blir det stor folkfest i stan mitt på Atollens parkering. Med artistuppträdanden, fin musik och så, så klart, huvudpersonerna själva, alla ishockeyspelarna i HV 71. Den festen vill man inte missa, som jönköpingsbo. Varenda kotte brukar vara där.

Solen strör också sitt guld över Jönköping idag. Jag ska fira min födelsedag med ett litet, litet kalas med mina allra närmaste. Det är ännu en härlig dag i mitt liv.

Livet leker!