fredag 24 februari 2012

"Fridag" idag för migIdag har jag "fridag" från sjukhusbesök. Det tar på krafterna att åka till sjukhuset varje dag. Jag vill verkligen göra det, jag vill verkligen träffa min mamma och stötta henne med det jag kan. Fast det tar ändå på mina krafter. Så idag har jag tagit mig en dag för att hämta kraft i mig själv och bland annat varit hos hårfrisörskan i salongen Hårfixarna.

Jag höll på att somna i massagestolen jag får sitta i när frissan tvättar håret på mig. Visst är det konstigt, så länge man är i full fart så känner man inte hur trött man är.

Fast efteråt ... när man börjar slappna av, så trött man kan känna sig. Jag tycker att jag har sovit dåligt varenda natt den här veckan och det märks; mer huvudvärk, jag har svårare att koncentrera mig och jag har mer dystra tankar på morgonen än jag brukar ha annars.

Tack och lov att jag har lilla Mimmi. Hon hjälper mig att lyfta när det känns tungt. Hon får mig att skratta och att leka och att tänka på annat en stund.

Vi har härliga vårpromenader ihop nu, Mimmi och jag. Jag har tänkt att ta kort på henne i helgen och blogga om hur hon är just nu. Det händer mycket med en hundvalp och utveckligen går snabbt. Ännu snabbare än med en liten bebis.

Den lilla nyfödda prinsessan ska heta Estelle, Silvia, Ewa, Mary. Om nu någon skulle ha missat det. Jag tycker att Estelle är ett mycket vackert namn på den lilla flickan. Allt gott önskar jag henne och alla andra barn i världen.