torsdag 25 november 2010

Skrivklådan


Nu har mitt nystartade företag fått ett namn! Skrivklådan Anna-Karin Mattsson. Det var en härlig känsla när jag fick veta att jag fått det namn jag önskat från Bolagsverket, en riktig glädjekick inuti mig själv!

Det känns väldigt speciellt och roligt för mig med det som jag håller på med just nu. Det är en dröm som jag haft länge och som egentligen rädslan hindrat mig från att göra verklighet av.

Jag slängde av mig rädslan och gav mig in i min dröm med tillit och stor glädje! Så här långt har jag inte ångrat mig en sekund.

Ett av de närmsta stegen är att beställa visitkort med namnet Skrivklådan. Jag har redan ordnat en grupp på Facebook för Skrivklådan. Fast den kanske inte behövs egentligen, eftersom jag redan finns där med mitt eget, riktiga namn. Facebook är ett utmärkt och billigt sätt att marknadsföra sig på, känner jag. Jag har också tankar på en hemsida så småningom, jag har fått hjälp med att fixa plats för Skrivklådan på nätet, stort tack till dig som hjälpt mig med det.

Kontakta mig gärna om du är intresserad av att ha hjälp av mig med t ex en artikel eller en krönika. Min dröm är att få skriva just krönikor så småningom. Du hittar mig lätt på Facebook om du söker på mitt namn, Anna-Karin Mattsson.