lördag 26 april 2014

Bland blommor och blader


Den här morgonen startade jag med en långpromenad. Himlen var klarblå och så långt den här dagen har jag inte sett till ett endaste moln på himlen. Däremot ser jag allt mer grönska, så härligt!

Efter frukosten som jag åt utomhus åkte vi till Nyströms Trädgård vid Axamosjön i Jönköping. Där blommade rosa träd och vita magnolior och gul forsythia bland härligt charmiga trädgårdsmöbler och detaljer. Verkligen en miljö som jag tyckte om att vara i.


Jag tror att jag kunde stannat i handelsträdgården hela dagen. Fast vi var där för att köpa några buskar. Så när vi äntligen hittat de buskar som vi skulle ha, åkte vi hem igen.

Sen fortsatte jag att räfsa gräsmattan i trädgården. Ja, eller mera mossmattan som vi har i vår trädgård. Det var så varmt i solen fast att det var nordanvind. Mimmi var med mig i trädgården. Det älskar hon, att få vara med. Precis som vi människor, vi vill ju också känna att vi får vara med, eller hur?

Nu är två av buskarna snart på plats. De skulle egentligen ha planterats för tre år sedan. Fast bättre sent än aldrig brukar man ju säga.

Det har varit en härlig försommardag hos mig.

Jag känner mig så glad att naturen är där att njuta av för oss människor.

Att solen gick upp idag också.

Precis som jag.

Det är stort.

Större än vi troligen ens kan ana.
#Blogg100 - Dag 58