måndag 2 maj 2011

Dead-line-vecka


Det är måndag och jag har dead-line-vecka. Två artiklar kvar att skriva till fredag, fast det känns lugnt, bara jag får tag i de personer jag ska intervjua, så fixar det sig. Och får jag inte tag i dem, ja, då får det bli andra artiklar eller inga alls. Det mesta här i världen löser sig, märkligt nog.

Sedan, från och med nästa vecka, tänker jag unna mig att ta det lugnt ett bra tag. Eller ta det lugnt.. jag ska inte skriva artiklar på ett bra tag. I stället ska jag ta tag i sådant kring Skrivklådan som jag inte hunnit med förut, rensa papper, kolla upp hur det är med min försäkring och lite tid med redovisningsprogrammet blir det också. Det är mycket nytt att lära när man blir sin egen chef för första gången i sitt liv, men jag tar det med ro. Jag är ju så lyckligt lottad att jag inte behövt anstränga mig för att få jobb så här långt. Och jag vet att jag har jobb som väntar på mig i augusti igen, det känns fantastiskt.

Stort tack till Tidningsbyrån i Jönköping, Jönköpings Allehanda, Mullsjö Turistinformation, Habo-Tidningen, Vi i Vätterhem och Lions marknadstidning för det förtroende ni visat för mig!

Jag har ont i min nacke och axel fortfarande, så ont som jag inte haft på många år. Det började när mamma blev sjuk och det vill inte gå över. Jag tror att jag ska ringa till sjukgymnasten och boka en tid. Bäst att inte vänta för länge med att ta tag i smärta som accellererar i stället för att avta.