söndag 2 januari 2011

Mitt årshoroskop

Jag läser sällan horoskop. Ibland har jag läst horoskopet på Passagen. I efterhand. För att se om det som stod där hade hänt under dagen.

Men årshoroskop tycker jag är roligt att läsa. I år läser jag så här i Kattis & Co om hur 2011 kommer att bli för just mig som är oxe:

VÄNTA INTE MED KÄRLEKSFÖRKLARINGAR

Året börjar i ljusa färger med en trevlig och passionerad januarimånad som uppvärmning. Annars är maj och juli din bästa tid vare sig du vill resa, älska eller bara uppleva det bästa året har att ge. Mot hösten tar du nya tag med en förändring som du sett fram emot och planerat för. Låt det dock växa fram och undvik att tjuvstarta i augusti som är din sämsta månad. Året slutar också fint men vänta inte med kärleksförklaringar till sista stund, dagarna före jul är bättre.

Se upp för: Stora planer i augusti, den enda månad som inte lever upp till förväntningarna.

Satsa på: Njut av livet medan det händer och planera stora omställningar väl. Du mår bäst när du kan ladda batterierna mellan alla måsten.

Dina bästa dagar: 5/1, 18/5, 1/6, 22/7 och 13/12.

Källa: Kattis & Co, Nr 1, 2011

Det lät ju inte så tokigt, det verkar bli ett bra år för mig i år, känns det som. Frånsett augusti då, som enligt det här horoskopet kommer att bli min sämsta månad. 

Nu ska jag skriva in i mina bästa dagar enligt horoskopet i almanackan. Den första av dem, den 5 januari är ju snart, om bara några dagar. Undrar vad som ska hända då?